Listă completă pentru Gala Excelenţelor

Listă completă pentru Gala Excelenţelor
De azi într-o saptamâna, detinatorii celor 14 titluri de Excelenta si Omul anului vor fi deja cunoscuti ca atare. Vineri, înainte cu cinci zile de seara Excelentei, este stabilita în întregime lista celor 41 de aspiranti la gloria locala.

Cei mai lenesi presedinti de juriu, cei care au depus ultimii listele cu cei trei nominalizati ai categoriei, sunt cei de la Arte Vizuale, Tineri de perspectiva, Sport si Acte de caritate, respectiv Protectie sociala.


Astfel, lista depusa de presedintele comisiei pentru Arte vizuale cuprinde numele: Aurel Rosu, Laszlo Ujvarossy si Aurel Chiriac.
Excelenta în rândul Tinerilor de perspectiva se va atribui unuia dintre nominalizatii Maria Ursente, Daday Csaba si Laura Popovici.

Statui, plachete si bani


Presedinta juriului pentru categoria caritate, viceprimarita Biro Rozalia, a depus si ea lista, între ultimii. Astfel, în opinia sa si a juriului pe care l-a condus, merita sa viseze la Excelenta, în asteptarea Galei, Miorita Sateanu, dr. Foldes Adalbert si Palfine Vincze Judit.


De altfel, organizarea galei este în plina desfasurare. Statuile care vor fi înmânate câstigatorilor au ajuns deja la Serviciul de Comunicare. „Sunt facute din bronz platinat, dupa o macheta mai veche. Am comandat 16 statuete, ca sa avem una de rezerva, pentru situatii neprevazute”, spune Otilia Herman, reprezentanta a Serviciului Comunicare si Mass-Media din cadrul Primariei. Premiantii vor primi câte o statuie, o placheta si premiul în valoare de 30 milioane de lei.

Cristina Ghilea