Lista finala la Centrul de Cazare Temporara 1

Centru de cazare temporara
Centru de cazare temporara
Fostul cămin de nefamilişti al Cominca a fost reabilitat în contul unui proiect cu finanţare europeană.

La finalul lunii noiembrie municipalitatea a finalizat lucrările de extindere și modernizare a Centrului de cazare temporară nr. 1 din Oradea, de pe strada Octavian Goga nr. 4.

În urma reabilitării, în centrul de cazare temporară sunt 19 apartamente cu 1 cameră, 10 apartamente cu 2 camere, toate dotate cu baie și bucătărie proprie, o cameră de consiliere, un atelier de creație, un birou administrator, o cameră tehnică, spații comune și depozite pentru cărucioare și biciclete.

Având în vedere HCL 515/28.08.2012, prin care s-a aprobat regulamentul cadru de organizare și funcționare a Centrului de cazare temporară nr. 1 din Oradea, modelul de contract pentru locuințele din cadrul Centrului și s-a numit comisia de repartizare a locuințelor sociale, precum și faptul că în perioada 3 septembrie – 3 octombrie 2012 a avut loc sesiunea de depunere a dosarelor pentru locuințele sociale, s-a constituit lista finală privind stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe.

 În CL

În cadrul sesiunii amintite au fost depuse 118 dosare, iar în perioada de contestații apărute în urma afișării listei de priorități au fost depuse 14 contestații, toate analizate și soluționate de către comisia de contestații. Repartizarea locuințelor sociale din cadrul centrului de cazare temporară nr. 1 s-a făcut în funcție de numărul de puncte obținute de fiecare solicitant, respectiv numărul de persoane aflate în întreținerea solicitantului.

În urma soluționării contestațiilor s-a întocmit lista finală care a fost supusă aprobării membrilor Consiliului Local în cadrul ședinței din 18 decembrie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !