Liviu Andrica – buza sparta

De Călin Corpaş
1Comentariu
Liviu Andrica – buza sparta
În dimineaţa zilei de 6 februarie, şeful ADP, Liviu Andrica, a fost aşteptat de către doi indivizi, în faţa scării blocului în care locuieşte.

Iar unul dintre cei doi l-a lovit cu un pumn în faţă pe şeful ADP. Andrica spune că cei doi au luat-o rapid la fugă, iar el a trebuit să sufere o intervenţie chirurgicală, pentru „repararea” buzei superioare. „Cred că au fost puşi de altcineva”, spune Andrica, ce aşteaptă acum ca Poliţia să-l prindă pe agresorul care l-a lovit. Îşi aduce aminte că era un brunet mărunţel, la 1,65 metri, cu faţa rotundă.

Administraţia Domeniului Public, fosta RAPAS, are o activitate ce-şi lasă o puternică amprentă asupra oraşului. De când e pe funcţie, şeful ADP, Liviu Andrica – secretar general al PNL Oradea – a fost în mai multe rânduri în prim-planul unor situaţii ce au provocat controverse. De la incidentul din ştrandul Ioşia, soldat tragic cu moartea unei minore, până la problema câinilor comunitari din adăpostul Grivei. Numele lui Andrica se leagă şi de problema pieţarilor din Piaţa Rogerius, care îşi văd acum puse în pericol mesele, o dată cu transformarea acestei pieţe într-un complex multifuncţional. Acestora li se adaugă problemele curente ale regiei ce gestionează domeniul public din Oradea.

Liviu Andrica – şef al Administraţiei Domeniului Public (ADP), fosta RAPAS – a fost lovit cu un pumn în faţă în dimineaţa zilei de 6 februarie. Andrica îşi aminteşte cum la ieşirea din scară l-au aşteptat doi indivizi, iar unul dintre aceştia l-a lovit cu un pumn în gură, după care cei doi au luat-o la goană. Andrica îşi aduce aminte cum agresorul avea circa 1,65 metri înălţime, era brunet, cu faţa rotundă şi avea probleme cu ochiul stâng. Celălalt era înalt, însă Andrica spune că nu l-a văzut la faţă, pentru că a stat cu spatele. „A fost un pumn fulgerător. Am rămas şocat, deoarece nu mă aşteptam. Eu am fost lovit la 8 fără 20 dimineaţa, însă un vecin care a ieşit din scară la ora 7 şi 5 minute mi-a spus că i-a văzut stând în faţa blocului. Aşadar, mă aşteptau pe mine”, ne-a relatat Andrica. Întrebat de unde crede că i se trage, Andrica ne-a răspuns astfel: „Dacă stau să mă gândesc la fiecare… Poate că unuia i-am mutat masa un pic mai încolo sau am făcut extinderi la masă, poate că le-am demolat chioşcurile sau unii au trebuit să plece din societate”. „Cred că au fost puşi de altcineva”, spune Andrica, adăugând că a doua zi a trebuit să se opereze la buza superioară, cu anestezie generală! Chirurgul Adrian Maghiar l-a operat.

Poliţia: informaţii puţine

A doua zi, Andrica a depus plângere la poliţie şi spune că şi-a scos şi certificat medico-legal. Spune că nu a primit niciun fel de ameninţări şi aşteaptă acum ca Poliţia să-i prindă pe făptaşi.

Poliţiştii relatează că au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că Andrica ar fi fost victima unei agresiuni.

Şeful Poliţiei Bihor, chestorul de poliţie Liviu Popa, dar şi comisarul şef Alin Haniş, adjunct la Poliţia Oradea, au informat că, din păcate, victima le-a furnizat informaţii puţine despre agresori: au fost două persoane, una mai înaltă, alta mai scundă.

Poliţiştii spun că până ieri victima nu a anunţat că ar avea şi certificat medico-legal. Poliţiştii bănuiesc că agresorii ar fi oameni ai străzii, care îşi fac veacul pe lângă blocul unde locuieşte victima. Poliţiştii continuă cercetările.

 

 

 

Taguri: ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor