Liviu Buţiu este noul manager al Şcolii de Arte ,,Francisc Hubic’’

De Crina Dobocan
Reactualizat la:
5Comentarii
Liviu Buțiu
Liviu Buțiu
După debarcarea lui Marian Boboia din fruntea Şcolii de Arte ,,Francis Hubic’’ din Oradea, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Pasztor Sandor, l-a numit pe Liviu Buţiu manager interimar.

,,Prin dispoziţia nr. 330/26.05.2017, preşedintele CJ Bihor, dl. Pasztor Sandor, l-a numit pe dl. Liviu Buţiu în funcţia de manager interimar la Şcoala de Arte <>. Aceasta intră în vigoare începând cu ziua de astăzi, fiind valabilă până la data începerii executării noului contract de management, dar nu mai târziu de 120 de zile calendaristice. Astel, în termen de 120 de zile de la numirea managerului interimar, se organizează concurs de management la Şcoala de Arte <>’’, se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean Bihor, semnat de Adrian Şimon, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Liviu Buţiu s-a născut în anul 1978, în Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj. A absolvit cursurile Academiei de Muzică ,,Gheorghe Dima’’ din Cluj Napoca, specializarea Pedagogie Muzicală cu modul de Dirijat Academic. Totodată, profesorul Liviu Buţiu a absolvit şi Facultatea de Muzică din cadrul Universităţii din Oradea, specializarea Interpretare Muzicală, instrument vioară, şi este deţinătorul unui master în management educaţional la UO.

Până în prezent, maestrul Liviu Buţiu a fost directorul adjunct al Şcolii de Arte ,,Francisc Hubic’’. Totodată, Liviu Buţiu conduce Orchestra ,,Rapsodia bihoreană’’, pe care a înfiinţat-o pe lângă clasa de vioară, la Şcoala de Arte „Francisc Hubic”, şi cu care a realizat spectacole de referinţă pentru muzica românească, adăugând pagini însemnate în cartea tezaurului folcloric.

Despre Orchestra ,,Raspodia bihoreană’’, condusă de prof. Liviu Buţiu, maestrul Nicolae Botgros a spus că este una dintre cele mai bune din ţara noastră. Cuvinte de apreciere la adresa Orchestrei conduse de dirijorul orădean au avut şi alţi titani ai muzicii şi televiziunii româneşti.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor