Local Kombat antidrog

3Comentarii
Local Kombat antidrog
MARGHITA – Sub egida „Sunt cool, sunt sănătos”, liceenii din Marghita sunt antrenaţi într-un maraton sportiv la care va participa şi Eduard Ieremia, promotorul K1 în România, şi unul dintre sportivii impresariaţi de el: Daniel Ghiţă sau Cătălin Moroşanu.

Venit la Oradea pentru a iniţia o gală gen „Local Kombat” la mijlocul lunii viitoare, Eduard Ieremia a acceptat invitaţia de a fi alături de omul de sport Emerich Jenei, în mijlocul manifestărilor care vor anima, de azi până joi, Liceul „Octavian Goga” din Marghita.

 

Concurs poli-sportiv

Cei 1.500 de liceeni vor fi antrenaţi zilnic în întreceri de fotbal, handbal, şah, tenis cu piciorul, tenis de masă şi concursuri de desen.

Competiţia face parte din campania „O tinereţe mai curată”, derulată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Bihor cu ajutorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Bihor, a Inspectoratului Şcolar Judeţean, Poliţiei şi Asociaţiei Medicilor cu Practică Privată din România, filiala Crişana.

„În ultimii ani, dintr-o ţară de tranziţie a stupefiantelor, România a devenit o ţară de consum, iar traficul de persoane şi prostituţia au devenit o modă tot mai des întâlnită. Unul din aspectele care stau la baza acestor acte este lipsa de informare. Ca urmare, DGASPC Bihor a iniţiat studiul de cercetare«O tinereţe mai curată», care să se adresează elevilor şi dascălilor din Bihor”, precizează coordonatorul proiectului, inspector Dan Corneliu Caba de la DGASPC Bihor.

Campania a ajuns până acum în liceele din Salonta, Aleşd, Săcueni, Marghita, Beiuş, Ştei şi Oradea (Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”). Iar la Marghita ajunge acum a doua oară, la iniţiativa directorului liceului, prof. Marcel Sas.

Ceai cu cannabis şi la Oradea

Amsterdam shop la Oradea

Cristian Horgos3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor