Localuri fara acord de functionare pe malurile canalului Bega

De A.S.
Localuri si terase pe malurile canalului Bega
Localuri si terase pe malurile canalului Bega
Controale la terasele şi localurile care funcţionează pe malurile canalului Bega la Timişoara. Jumătate dintre societăţile de alimentaţie publică din această zonă au fost sancţionate de poliţiştii locali pentru că funcţionau fără să deţină acordul necesar din partea Primăriei Timişoara.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială au efectuat în ultima lună mai multe acţiuni pentru a verifica modul în care îşi desfăşoară activitatea localurile de alimentaţie publică amplasate pe malurile canalului Bega şi modul în care funcţionează terasele din această zonă. Autorităţile au verificat dacă aceste firme deţin acorduri de funcţionare pentru activitatea pe care o desfăşoară, dacă respectă menţiunile din acordul de funcţionare şi regulile generale de comerţ.

„În urma verificărilor întreprinse s-a constatat că pe malul canalului Bega funcţionează 14 localuri care au ca obiect de activitate alimentaţie publică. Dintre acestea 7 au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 2900 lei pentru lipsa acordului de funcţionare conform OG 99/2000 şi pentru funcţionare de terase fără acordul primăriei conform HCL 43/2011”, spune purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !