Locuinţe sociale… de lux

19Comentarii
Locuinţe sociale… de lux
DEVA – O nouă sedinţă a Consiliului Local Deva, un nou scandal. Pe ordinea de zi a fost inclus spre aprobare un studiu de fezabilitate pentru o nouă investiţie: Ansamblul de locuinţe sociale Deva – Archia, care a pus pe jar o parte a consilierilor locali. Video 

„Proiectul de hotărâre, prezentat şi iniţiat de primarul Mircia Muntean, nu este în regulă. Este vorba despre construirea unui ansamblu de doar trei apartamente pe 240 de metri pătraţi. Ce fel de locuinţe sociale sunt acestea şi pentru cine?”, a fost replica consilierului Teban. Acestuia i s-au alăturat şi alte voci care au transformat sala de consiliu într-una de circ.

Locuinţe luxoase mascate 
Sub pretextul construirii de locuinţe sociale, proiectul, pe marginea căruia s-au contrat ieri consilierii locali deveni, va costa 630.800 lei şi se constituie în trei apartamente cu mansardă, ce vor fi construite pe o suprafaţă de 240 metri pătraţi. „Este o singură locuinţă cu trei apartamente şi se va da unui angajat al Primăriei! Este o locuinţă de lux, de 7 miliarde de lei şi, părerea mea este că apartamentele acestea sunt prea mari şi prea fastuoase pentru o locuinţă socială!” a precizat viceprimarul Ioan Inişconi. Consilierul F.Ghergan a supus atenţiei şi faptul că în locul stabilit pentru construirea apartamentelor respective, undeva lângă pădure, nu sunt asigurate utilităţile. „Acolo mai trebuie, în primul rând, să ducem utilităţile!” a spus acesta. În replică, M.Muntean a spus că: „Ţin la standardul tinerilor şi nu accept să-mi bat joc de ei! Ce să fac, să-i duc într-un ghetou!?” În final, trecându-se peste toate opiniile susţinute cu replici contrare şi voci ridicate, hotărârea Consiliului Local Deva ce prezenta studiul de fezabilitate „Ansamblu de locuinţe sociale Archia – Deva”, a fost aprobat.

Sanda Bocaniciu19Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor