Locuri de muncã vacante

Găseşte-ţi un loc de muncă!
Găseşte-ţi un loc de muncă!
Agentia Judeteanã pentru Ocupare a Fortei de Muncã (AJOFM) Bihor oferã celor interesati 423 de locuri de muncã. Cele mai multe, 348, sunt oferite de Agentia Localã Oradea. Pe categorii, persoanele cu studii superioare pot sã aleagã dintre 58 de posturi. Locuri de munca [.xls – 51KB]

Domeniile sunt foarte variate. De la consilier si sef-birou institutii publice, la contabil, director de vânzãri, ingineri constructori, ingineri instalatii, programatori, kinetoterapeuti, consilieri juridici, etc. Persoanele cu studii medii si scoalã profesionalã au si ele la dispozitie 244 de locuri de muncã. Mare cãutare au agentii comerciali, contabilii, gestionarii, facturistii, casierii si lucrãtorii comerciali. Semn cã domeniul comertului este în plinã dezvoltare. Mãrturie stã Hypemarket-ul Real, deschis în 24 august si care a scos pe piata bihoreanã circa 450 de locuri de muncã. Fierarii betonisti si dulgherii sunt si ei la mare pret.

Industria usoarã oferã si ea câteva zeci de locuri de muncã în domeniul confectiilor textile si încãltãminte. Pentru muncitorii necalificati sunt oferite 46 de locuri de muncã. Alte 41 de locuri sunt disponibile la ªtei si 34 de locuri la Alesd.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !