Locuri de munca – Inginerii sunt foarte căutaţi

2Comentarii
Locuri de munca – Inginerii sunt foarte căutaţi
Locuri de muncă în industria uşoară, domeniul mecanicii şi electronicii şi servicii.

Aproape 290 de locuri de muncă sunt disponibile la Agenţia Judeţeană pentru Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor în prezent. Dintre cele 287 de locuri de muncă, 272 se află la Agenţia Oradea.

Pe categorii

Persoanele cu studii superioare pot alege dintre cele 31 de posturi. Cele mai multe locuri sunt oferite de Celestica – 12 – care are nevoie de ingineri şi de sefi-serviciu. Comau are nevoie de zece programatori ingineri mecanici.

Persoanele cu liceu şi şcoală profesională au de ales dintre 199 de locuri de muncă într-o mare varietate de domenii. Predomină locurile de muncă în industria uşoară: confecţioneri de îmbrăcăminte şi încălţăminte, dar şi în domeniul mecanicii. Astfel, Tricostar dispune de 50 de locuri în domeniul confecţionării de încălţăminte, iar Gilero şi Confitex oferă câte 20 de posturi în domeniul confecţiilor de îmbrăcăminte.

În domeniul mecanicii şi electronicii sunt oferite locuri de muncă pentru sudori, plantatori de elemente electronice, electromecanici, mecanici, lăcătuşi mecanici, montatori asamblare, etc.

Domeniul construcţiilor începe să se dezgheţe încet, încet. Acomin caută dulgheri, zidari, sudori şi instalatori instalaţii tehnico-sanitare.

Agenţii de vânzări, magazinerii, ajutorii de bucătar, ospătarii şi şoferii de tir au şi ei de unde alege din oferta depusă la AJOFM Bihor.

Pentru muncitorii necalificaţi, oferta este de 42 de locuri de muncă. În judeţ, Agenţia locală Aleşd oferă 15 slujbe în industria confecţiilor la Manfredo, iar Beiuşul, Marghita şi Salonta câte un loc de muncă.

Cei care caută un loc de muncă nu trebuie să rateze „Bursa generală alocurilor de muncă”, care va avea loc vineri, 23 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

D.B.

Bursa generală a locurilor de muncă2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor