Locuri de munca disponibile in Bihor

1Comentariu
Locuri de munca disponibile in Bihor
La AJOFM Bihor sunt disponibile 244 de locuri de muncă, 199 dintre ele la Oradea.

AJOFM Bihor dispune în prezent de o ofertă de 244 de locuri de muncă pentru persoanele interesate. 199 dintre acestea se află la Agenţia Locală Oradea. Pentru persoanele cu studii superioare oferta este de 16 posturi în meseriile de consultant financiar, inginer auto şi electronist, proiectant inginer mecanic, inginer proces, controlor financiar, programator, programator, agent vânzări, biolog, asistent manager, inspector resurse umane.

Studii medii

Pentru persoanele cu liceu sau şcoală profesională sunt disponibile 121 de locuri de muncă în domenii variate. Astfel, pot să-şi găsească de lucru cei care au meserile de barman, dansatoare, operator vânzări prin telefon, controlor de calitate, agent vânzări, asistent medical, librar, lucrător comercial. Domeniul construcţiilor oferă locuri de muncă în meseriile de fierar betonist, zidar, dulgher, faianţar. Domeniul auto are posturi pentru mecanici auto, electricieni auto, electromecanici auto şi tinichigii.

Prelucrările mecanice au nevoie de lăcătuşi, sudori, strungari, operatori CNC şi sculeri matriţeri.

Confecţionerii îmbrăcăminte şi încălţăminte au, de asemenea, de unde alege. Şi pentru şoferii de tir sau autobuz sunt oferte de angajare la AJOFM Bihor.

Muncitorii necalificaţi au o ofertă de 54 de slujbe. În judeţ, la Salonta există 35 de oferte de locuri de muncă, majoritatea în construcţii, iar la Aleşd zece locuri de muncă, în domeniul confecţiilor.

AJOFM Bihor va demara în trimestrul patru al acestui an 12 cursuri de formare profesională pentru şomeri în meseriile de bucătar, lucrător în comerţ, instalator instalaţii sanitare, lucrător în electronică şi automatizări, ospătar, formator, inspector resurse umane. La aceste cursuri vor fi cuprinşi peste 300 de şomeri.

D.B.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor