Locuri de muncă în asigurări

2Comentarii
Ofertă bogată în domeniul asigurărilor
Ofertă bogată în domeniul asigurărilor
Bihorenii nu se înghesuie să se angajeze în domeniul asigurărilor, deşi sunt multe posturi. Job-uri disponibile

Aproape 270 de locuri de muncă sunt disponibile în prezent la AJOFM Bihor pentru persoanele interesate. Dintre acestea, 239 de posturi se află la Oradea. Persoanele cu studii superioare au de ales dintre 44 de locuri de muncă, majoritatea oferite de firmele de asigurare. Astfel, Aviva oferă nu mai puţin de 20 de posturi de consultant financiar. Omniasig dispune de trei posturi senior reprezentant vânzări şi opt posturi de reprezentant vânzări, iar BCR Asigurări angajează cinci consilieri asigurări.

Alte posturi pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite de Ro & Co, Connectronics Romania, o firmă din domeniul mobilei şi o firmă coreeană.

Cel mai recent studiu realizat de Mednet Marketing Research Center, în parteneriat cu Media XPRIMM, ale cărui rezultate au fost prezentate cu prilejul Forumului Economic Regional – Bucureşti-Ilfov, ce s-a desfăşurat în data de 14 octombrie la Palatul Parlamentului scot în evidenţă faptul că românii sunt interesaţi de asigurările de sănătate şi de pensiile private.

„Primele două locuri în preferinţele românilor, când vine vorba despre beneficii extra-salariale, sunt ocupate de asigurările de sănătate şi de abonamentele la o clinică medicală privată. La diferenţă de circa 8 procente, acestea sunt urmate de pensiile private facultative şi asigurările de viaţă”, ne-a informat Oana Radu, PR XPRIMM. Cu toate acestea românii nu se înghesuie să se angajeze la firmele din domeniul asigurărilor. La ultima „Bursă a locurilor de muncă”, organizată la sfârşitul lunii septembrie reprezentanţii firmelor de asigurări mai mult au şomat.

Studii medii

Oferta pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională conţine 131 de locuri de muncă. Industria uşoară a confecţionării îmbrăcămintei şi încălţămintei pare să-şi revină, în aceste domenii fiind oferite câteva zeci de locuri de muncă. Astfel, SC G&M Lupo Impex dispune de 50 de posturi de confecţionr îmbrăcăminte, iar Comodi Prod are nevoie de şase confecţioneri articole din piele şi înlocuitori. O altă firmă Valtryp Tour angajează zece cusătoare şi patru controlori de calitate.

Domeniile serviciilor şi comerţului sunt, de asemenea, la mare căutare. Este nevoie de casieri, agenţi comerciali, reprezentanţi vânzări, dar şi ospătari şi tâmplari. Pentru persoanele necalificate, oferta este de 64 de locuri de muncă.

Dan Birta

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor