Locuri de munca in Germania

De Dan Birta
Se caută ospătari pentru Germania
Se caută ospătari pentru Germania
Prin intermediul Eures sunt oferite 145 de locuri de muncă în domeniul hotelier – gastronomic.

Eures România dispune de 145 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania. Pentru aceste posturi se va organiza o selecţie la Sibiu în zilele de 5 şi 6 septembrie 2013. „Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn împreună cu Marriott Hotel Frankfurt şi compania Europa Park Rust oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: barman (30 de posturi), ospătar (60 de posturi), bucătar (45 de posturi) şi manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet (10 posturi)”, ne-a informat Dorel Drăghici, directorul AJOFM Bihor.

Condiţii şi salarii

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar şi bucătar, angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunostinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 – B1/B2). Angajarea se face pe o perioadă de şase luni, începând cu luna octombrie 2013, respectiv aprilie 2014, în funcţie de angajator. Salariul oferit este de 1.500 – 2.000 euro brut/lună pentru ospătar, 1.850 – 1.950 euro brut/lună pentru barman şi 1.500 – 2.100 euro brut/lună (în funcţie de calificare şi experienţa profesională) pentru bucătar. Timpul de lucru este de 40 – 45,5 ore/săptămână, se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator, iar întreţinerea poate fi gratuită, negociabilă sau pe cont propriu. Pentru posturile de manager restaurant à la carte, personal serviciu organizare banchet, sunt solicitate persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană, nivel C2, cât şi cunoştinţe bune de limba engleză, nivel B2, precum şi calificare şi experienţă în domeniu. „Persoanele cu domiciliul în judeţul Bihor care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AJOFM Bihor, strada Transilvaniei nr 2, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selectie”, precizează Dorel Drăghici.

Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completeaza la sediul AJOFM); copie de pe actul de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni); CV model Europass (cu fotografie) în limba germană; cazier judiciar în original, din care să reiasa că persoanele nu au antecedente penale şi adeverinţă de la medicul de familie, cu mentiunea „Apt pentru muncă”.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !