Locuri de munca in judetul Bihor

Locuri de munca in judetul Bihor

334 de locuri de muncă sunt disponibile la AJOFM Bihor în prezent. Dintre acestea, cele mai multe – 289 se află la Agenţia Locală Oradea.

Astfel, persoanele cu studii superioare au de ales dintre 53 de oferte. Din această categorie se caută director medical, director executiv, director tehnic, şef secţie, inginer electroenergetică, inginer electronist, inginer producţie, consultant financiar, manager proiect, consilier juridic, agent vânzări etc .

Studii medii

Pentru persoanele cu studii medii şi şcoală profesională oferta este de 134 de posturi. Şi de această dată cele mai multe locuri de muncă se adresează montatorilor de subansamble şi confecţionerilor de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Domeniul comerţului oferă, de asemenea multe locuri de muncă pentru lucrătorii comerciali, casiere etc..

Se mai caută controlor calitate, gestionar, instalator lăcătuş mecanic, măcelar, electrician, şofer.

Muncitorii necalificaţi din Bihor au la dispoziţie 102 oferte de locuri de muncă. Posturile se adresează încasatorilor de teren, femeilor de serviciu, încărcătorilor, munitorilor necalificaţi pentru abator, marcatorilor piese.

În judeţ, la Beiuş sunt disponibile 43 de locuri de muncă pentru muncitorii necalificaţi şi confecţioneri îmbrăcăminte. La Aleşd oferta este 10 posturi pentru muncitorii necalificaţi.

S.Al.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !