Locuri de muncă în UE

ORADEA – Peste 900.000 de locuri de muncă vacante existau în Uniunea Europeană (UE), Spaţiul Economic European (SEE) şi Elveţia, la data de 10 aprilie 2007, potrivit site-ului Eures.

Cele 905.914 locuri de muncă erau oferite de 9.790 de angajatori din 31 de ţări. Cele mai multe locuri – peste 276 de mii, proveneau din Marea Britanie, care a impus măsuri tranzitorii românilor. Urmează Germania cu peste 228 de mii de locuri care a impus, de asemenea măsuri tranzitorii pentru cetăţenii români.

Cehia, care nu a impus nici o restricţie românilor afişează pe site-ul Eures 77.074 de locuri de muncă disponibile, iar Finlanda, de asemenea fără măsuri tranzitorii pentru români, 39.650 de locuri de muncă.

„S-a înregistrat o evoluţie importantă în cazul Greciei, pentru care numărul de locuri de muncă a xcrescut cu 14.980, faţă de locurile de muncă din urmă cu o săptămână. Franţa a înregistrat o scădere a numărului locurilor de muncă cu 2.353 de locuri”, a precizat Daniela Simona Andreescu, secretar de stat Oficiul pentru Migrarea Forţei de Muncă.

Locurile de muncă, condiţiile de viaţă şi alte detalii pot fi obţinute la adresa www.eures.europa.eu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase