Locuri de muncă la Autostradă

2Comentarii
Locuri de muncă la Autostradă
ORADEA – Bechtel dă tonul angajărilor de primăvară. Timpul frumos determină Compania Bechtel să urgenteze angajările pentru Autostrada Transilvania. Compania Bechtel va organiza o bursă a locurilor de muncă la Oradea.

Cei care doresc să-şi găsească un loc de muncă sau cei care doresc să-şi schimbe actualul loc de muncă au o şansă, participând la „Bursa locurilor de muncă” organizată de Bechtel împreună cu AJOFM Bihor.

„Bursa va fi organizată în data de 2 martie, începând cu ora 9:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Ea se adresează orădenilor şi persoanelor care locuiesc în apropiere”, ne-a informat, joi, Dorel Drăgici, directorul executiv al AJOFM Bihor. Potrivit lui Drăghici, compania intenţioneze să demareze lucrările pe transonul Borş – Cluj Napoca în luna martie.

Meserii

Vor fi puse la dispoziţia celor interesaţi peste 600 de locuri de muncă. Bursa va fi organizată pe patru standuri. Un stand va fi pentru persoanele cu studii superioare, unul pentru personal administrativ şi maiştri iar două standuri pentru meseriile de ferari-betonişti, dulgheri, zidari, asfaltatori, şoferi, macaragii, legători de sarcină, etc. Directorul AJOFM Bihor a precizat că se va lua legătura şi cu primăriile limitrofe Oradiei pentru a informa oamenii despre bursă. Anul trecut, la bursa organizată de Bechtel la Marghita, au fost angajaţi 270 de fierari-betonişti şi dulgheri.

Persoanele care locuiesc la o distanţă de până la 70 de km vor avea sigurat transportul din partea companiei. De asemenea, compania asigură tichete de masă, plata dublă a orelor suplimentare şi echipament de protecţie. 

Dan Birta2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor