Locuri de munca Oradea puţine

Criza îşi face tot mai mult simţită prezenţa şi prin faptul că numărul locurilor de muncă vacante este tot mai mic. Săptămâna acesta în baza de date a AJOFM Bihor se găsesc dispobile 200 de slujbe. Agenţia Locală Oradea oferă şi de data aceasta cele mai multe posturi – 104. Locuri de muncă

Oferta este destul săracă pentru cei cu studii superioare. Persoanele din această categorie pot opta pentru unul din cele şapte posturi vacante de economist, asistent social, achizitor, agent de vânzări şi ingineri de protecţia mediului.

Studii medii şi necalificaţi

Cei cu liceul sau şcoala profesională terminată au de ales dintre 104 locuri de munca Oradea. Şi de data aceasta este foarte căutat personalul din industria confecţiilor îmbrăcămintei şi pielăriei.

Domeniul comerţului şi serviciilor are, de asemenea, multe oferte pentru gestionari, agenţi comerciali, casieri, lucrători comerciali, bucătari şi ospătari.

Muncitorii necalificaţi au la dispoziţie nouă de locuri demunca Oradea în cele mai multe în domeniul confecţiilor dar şi ca îngrijitori clădiri şi manipulaţi marfă.

În judeţ, Punctul de lucru Aleşd oferă 22 de locuri de muncă dintre care 20 ca şi muncitori necalificaţi la SC Manfred Euro. Şi la Maghita se caută 40 de confecţioneri îmbrăcăminte în timp ce la agenţia Beiuş este înregistrat un post vacant. Omniasig oferă câte două posturi în Marghita, Aleşd şi Salonta ca şi reprezentant vânzări.

Simona Albinaru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !