Locuri de munca Oradea vacante

Locuri de munca Oradea vacante
ORADEA – AJOFM Bihor dispune în prezent de 476 de locuri de munca. Cele mai multe dintre acestea sunt oferite celor interesaţi de Agenţia Locală de Ocupare a Locurilor de Muncă Oradea: 380. Locuri de munca [.xls – 57KB]

Pe categorii, pentru persoanele cu studii superioare oferta este de 57 de locuri de munca Oradea. Primăria Oradea caută trei consilieri şi un şef-serviciu. Casa Judeţenă de Pensii Bihor are nevoie de zece inspectori. Mai sunt oferte pentru ingineri, economişti, juristconsult, inspectori asigurări, medici veterinari.

Studii medii

Persoanele cu studii medii sau şcoală profesională au la dispoziţie 259 de locuri de munca Oradea în diverse domenii. Pentru maiştri contrucţii civile, maiştri în industria textilă şi a pielăriei, precum şi în industria lemnului oferta este de şase posturi. Domeniul comerţului oferă posturi în meseriile de agent comercial, agent de vânzări, operator vânzări, gestionar, librar şef, etc.

Cele mai multe posturi sunt oferite în domeniul construcţiilor în meseriile de dulger, fierar betonist, faianţar, zidar, montator pereţi gips carton, instalator instalaţii sanitare şi de gaz, electricieni în construcţii, etc. Industria uşoară pune la bătaie, de asemenea, o ofertă destul de bogată în meserii ca: tricotor, croitor, confecţioner îmbrăcăminte şi încălţăminte, tălpuitor, etc.

Persoanele necalificate au la dispoziţie 64 de locuri de munca Oradea.

În judeţ, Agenţia Locală Ştei oferă 77 de locuri de muncă, iar Agenţia Beiuş 19 locuri de muncă.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase