Locuri de munca Oradea vacante

Locuri de munca Oradea vacante
ORADEA – De abia 282 de locuri de munca Oradea se găsesc în prezent în baza de date a AJOFM Bihor. Dintre acestea, 216 se află la Agenţia Locală Oradea. Locuri de muncă

Pentru persoanele cu studii superioare oferta este de 19 posturi, cele mai multe, 10, fiind la Omniasig – reprezentant comercial. Tiger Amira oferă un loc de manager şi un loc de şef departament, Celestica are nevoie de un planificator şi de un inginer electronist, transporturi şi comunicaţii, iar Petromar de un inginer pentru protecţia mediului.

Pentru cei cu liceu şi şcoală profesională, oferta este de 172 de locuri de muncă. Predomină sectoarele comerţului, industriei uşoare şi serviciilor, dar şi construcţiile şi finisările interioare şi exterioare. Astfel, pot să-şi găsească un loc de munca Oradeacei pregătiţi în meseriile de vânzător, agent achiziţii, lucrător comercial, ospătar, bucătar, zidar, zugrav, vopsitor, dulgher, tinichigiu, electrician, mecanic auto, croitor, cusător în piele, montator articole de piele, tapiţer, şofer, etc.

Muncitorii necalificaţi au de ales dintre 25 de locuri de muncă din industria textilă, servicii şi construcţii.

În judeţ sunt oferite 42 de locuri de munca la Marghita, 22 la Aleşd şi două la Salonta.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !