Locuri de muncă pentru studenţi

6Comentarii
Locuri de muncă pentru studenţi
Studenţii şi absolvenţii care nu şi-au găsit încă un loc de muncă mai au o şansă.

Centrul de Servicii privind Cariera din cadrul Departamentului de Învăţământ la Distanţă al Universităţii din Oradea, în parteneriat cu Facultatea de Ştiinţe Economice, Federaţia StudentPro, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Bihor, Camera de Comerţ şi Industrie Bihor şi Consiliul Local al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Bihor, organizează „Târgul Locurilor de Muncă pentru Studenţi şi Absolvenţi”. Manifestarea se desfăşoară sub egida UO. 

Evenimentul, aflat la a III-a ediţie, va avea loc joi, 13 mai, între orele 11:00 şi 16:00, în clădirea Facultăţii de Ştiinţe Economice (în holul de lângă Aula Magna), Corpul F, la Parter.

230 de locuri de muncă

„La târg au fost invitate să-şi prezinte oferta de locuri de muncă pentru studenţi şi absolvenţi toate firmele din regiune. «Târgul Locurilor de Muncă» se desfăşoară sub deviza «Investeşte în oameni, să dai viaţă afacerii tale!». Până la această dată şi-au anunţat participarea 16 firme, care vor oferi în jur de 230 de locuri de muncă”, a informat Olimpia Popoviciu, purtătorul de cuvânt al Universităţii din Oradea.

Evenimentul va debuta cu o serie de acţiuni de recrutare de studenţi şi absolvenţi şi va permite angajatorilor să-şi prezinte oferta la standurile speciale amenajate de organizatori şi să intervieveze potenţialii angajaţi, să le preia CV-urile şi să poarte discuţii  preliminare cu studenţii şi absolvenţii, în vederea angajării.

„Astfel de evenimente au rolul de a oferi studenţilor un contact direct cu mediul economic. În acest fel, studenţii vor putea cunoaşte aşteptările companiilor, Universitatea din Oradea străduindu-se, chiar şi în această conjunctură economică mai puţin favorabilă, să asigure o ofertă de locuri de muncă cât mai bogată şi diversificată studenţilor şi absolvenţilor ei, în scopul unei cât mai bune plasări a acestora pe piaţa forţei de muncă”, a mai spus Olimpia Popoviciu.

Crina Dobocan6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor