Locuri de muncă puţine

1Comentariu
Locuri de muncă puţine
Domeniul industriei uşoare şi cel al construcţiilor oferă cele mai multe locuri de muncă.

Numărul locurilor de muncă aflate momentan în baza de date a AJOFM Bihor a scăzut faţă de săptămâna trecută de la 369 la 276. Agenţia Locală Oradea oferă şi de data aceasta cele mai multe posturi – 230. Dintre acestea, 18 se adresează persoanelor cu studii superioare. Cele mai multe locuri – 10 – sunt oferite de Omniasig Asigurări Viaţă SA, pentru reprezentanţi comerciali. Celestica România oferă are un post de planificator şi unul de inginer electronist, transporturi şi telecomunicaţii. Tiger Amira are un post de manager şi unul de şef departament, iar Centrum Transport un post de contabil şef şi un post de operator calculator pe o perioadă determinată de trei luni. Pentru ingineri mai sunt diponibile două posturi: unul de inginer electroenergetică şi unul de inginer protecţia mediului.

Studii medii şi necalificaţi

Cei cu liceul sau şcoala profesională terminată au de ales dintre 191 de locuri de muncă. Şi de data aceasta este foarte căutat personalul din industria confecţiilor îmbrăcăminte şi pielărie. Spre deosebire de săptămâna trecută, acum sunt multe locuri de muncă în domeniul construcţiilor în meserii ca: zidar rosar-tencuitor, zugrav-vopsitor, dulgher, finisor.

Domeniul comerţului şi serviciilor are, de asemenea, multe oferte pentru gestionari, agenţi comerciali, casieri, lucrători comerciali, bucătari şi ospătari. Tiger Amira oferă zece locuri de muncă pentru şoferi de autocamion.

Muncitorii necalificaţi au la dispoziţie 21 de locuri de muncă în domeniul construcţiilor şi confecţiilor. În judeţ, Punctul de lucru Marghita oferă 42 de locuri de muncă, Punctul de lucru Aleşd – două locuri, la fel şi Punctul de lucru Salonta.

Dan Birta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor