Locuri de munca vacante

Locuri de munca vacante
Multe locuri de muncă în domeniul componentelor electronice şi construcţiilor.

Peste 300 de locuri de muncă sunt disponibile în prezent în baza de date a AJOFM Bihor. Din cele 308 posturi, cele mai multe – 263 sunt la Agenţia Locală Oradea.

Persoanele cu studii superioare au de ales dintre cele 25 de posturi, majoritatea pentru ingineri. Mai pot să-şi găsească de lucru economiştii, juriştii, biologii şi cei care au terminat o facultate de automobilistică.

Studii medii

Pentru persoanele cu studii medii şi şcoală profesională oferta este de 169 de locuri de muncă. Domeniile sunt foarte variate, de la tehnician mentenanţă, metrolog, tehnician mecanic, la controlor de calitate, agent comercial, asistent medical sau operator vânzări prin telefon.

Domeniul serviciilor oferă, de asemenea, multe posibilităţi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în meserii ca bucătar sau ospătar. În construcţii pot să-şi găsească o slujbă cei care au la bază una dintre meseriile: dulgher, zidar, fierar betonist, mozaicar, faianţar, instalator sanitar sau tehnician în construcţii. Domeniul auto are nevoie de tinichigii, mecanici auto, electricieni auto şi şoferi.

Angajatorii din Parcul industrial: Shinheung şi Faist Mekatronik oferă multe locuri de muncă celor din domeniul componentelor electronice şi turnării sub presiune.

Persoanele necalificate au la dispoziţie 69 de locuri de muncă. În judeţ, la Aleşd sunt libere zece locuri de muncă, iar la Salonta 35, ultimele îmn domeniul construcţiilor.

D.B.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !