Locuri de munca vacante in Bihor

De Dan Birta
Locuri de munca vacante in Bihor
AJOFM Bihor dispune în prezent de 218 locuri de muncă în baza sa de date. Dintre acestea, 199 se găsesc la Oradea.

Pentru persoanele cu studii superioare, oferta este de 22 de posturi. Pot să se angajeze cei care au terminat o facultate în domeniul economic, ingineriei, electronicii, chimiei şi protecţiei calităţii.

Studii medii

Pentru persoanele cu studii medii, oferta este de 139 locuri de muncă. Ofertele sunt pentru şoferi, operatori chimişti, montatori subansamble, confecţioneri piele şi îmbrăcăminte, mecanici, electricieni, lăcătuşi mecanici, tinichigii, vopsitori, zidari, zugravi, dulgheri, casiere, agenţi comerciali, vânzători, agenţi de pază. Multe posturi sunt pentru agenţi de asigurare şi pentru asistenţi medicali.

Muncitorii necalificaţi au la dispoziţie 26 de locuri de muncă: femei de serviciu, călcători, ambalatoare, marcator de piese, muncitor necalificat în confecţii încălţăminte, muncitor necalificat la ambalat de piese, manipulanţi marfă, salubrizor, etc.

În judeţ, la Aleşd sunt oferite 19 locuri de muncă. Acestea se adresează gestionarilor, sudorilor, tâmplarilor şi muncitorilor necalificaţi în industria confecţiilor.

La „Bursa generală a locurilor de muncă” din 27 aprilie au participat 31 de firme care au oferit celor 1.350 de participanţi 435 de locuri de muncă, 73 pentru persoanele cu studii superioare. 635 de persoane au fost selectate de firmele prezente în vederea unui interviu.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !