Locuri de munca vacante in Bihor

De Dan Birta
Locuri de munca vacante in Bihor
Nu mai puţin de 120 de locuri de muncă sunt disponibile în prezent în baza de date a AJOFM Bihor, dintre care 108 se găsesc la Oradea.

Dintre acestea, patru sunt pentru persoanele cu studii superioare: un şef de secţie, un contabil şi doi ingineri cu specialitatea construcţii civile.

Studii medii

Pentru persoanele cu studii medii şi şcoală profesională oferta este de 65 de locuri de muncă. Pot să-şi găsească un loc de muncă cei care au o calificare în meseriile de: asistent logistică, gestionar, operator vânzări prin telefon în limba italiană, vânzător – gestionar, casier. În domeniul construcţiilor este nevoie de zidari, dulgheri şi montatori de pereţi.

Domeniul mecanicii are nevoie de lăcătuşi mecanici şi de întreţinere, strungari, turnători metale neferoase şi sudori. Cine are calificare în doemniul auto are şansa unui loc de muncă în meseriile de: electrician auto, vulcanizator auto, mecanic auto pentru camioane. În domeniul confecţiilor de cută muncitori confecţionari şi călcători. De asemenea, în oferta de la AJOFM, sunt slujbe pentru montatorii de subansamble şi pentru şoferi.

Oferta care se adresează celor fără nici o clificare este de 38 de locuri de muncă. În judeţ, la Aleşd sunt 12 locuri de muncă.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !