Locuri de munca vacante in Bihor

Reactualizat la:
Locuri de munca vacante in Bihor
AJOFM Bihor are disponibile în baza de date 341 de locuri de muncă.

Peste 340 de locuri de munca sunt disponibile în prezent la AJOFM Bihor. Dintre acestea, 300 sunt la Agenţia Locală Oradea. Pentru persoanele cu studii superioare oferta este de 18 posturi. Astfel, au ocazia să-şi găsească de lucru cei care au terminat o facultate în domeniul ingineriei electronice, ingineriei mecanice, medicină veterinară, farmacie, etc.

Oferte de locuri de munca

Persoanele cu studii medii sau şcoală profesională au de ales dintre cele 147 de locuri de muncadisponibile. Cele mai multe oferte sunt pentru confecţionerii îmbrăcăminte, peste 30 de locuri de munca. Montatorii subansamble au la dispoziţie 15 posturi, iar confecţionerii încălţăminte tot 15 oferte.

Zece posturi pe perioadă determinată sunt oferite pentru ajutorii de programatori. Alte oferte se adresează controlorilor de calitate, tehnicienilor, maiştrilor, recepţionerilor pentru hoteluri, agenţilor de transport, casierilor, ajutorilor de ospătar, cameristelor, lucrătorilor comerciali, agenţilor de pază, etc. Domeniul prelucrărilor mecanice oferă locuri de munca pentru sudori, frezori mecanici de întreţinere.

Muncitorii necalificaţi au la dispoziţie 135 de locuri de munca. Ofertele sunt pentru muncitori la înţreţinere, paznici, personal de curăţenie, spălători de vase, încasatori pe teren, montatori subansamble, etc.

În judeţ, Punctul de lucru Salonta oferă 30 de locuri de muncă, iar punctul de lucru Aleşd – zece locuri de munca.

Persoanele aflate în căutarea unei slujbe vor mai avea posibilitatea la sfârşitul acestei săptămâni, în 15 aprilie, să participe la „Bursa generală a locurilor de munca”. „Bursa, va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 9:00”, ne-a informat Daciana Nica, directrorul executiv adjunct al AJOFM Bihor.

D.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !