Locuri de munca vacante în Bihor

Locuri de munca vacante în Bihor
ORADEA – 315 locuri de munca sunt disponibile în baza de date a AJOFM Bihor în prezent. Dintre acestea, 19 se adresează persoanelor cu studii superioare. Joburi [.xls – 55KB]

Posturile oferite sunt dintr-o larga paleta. De la director de marketing la SC Public Euroconsulting sau director de vânzari la SC Rotiemme, la inginer la Hidrocentrale SA, inginer constructii civile la SC Case Jurca sau inginer topograf la SC Tipo Impex. Sunt foarte cautati si agentii de vânzari cu studii superioare.

Pentru persoanele cu studii medii, oferta este de 223 locuri de munca. Operatorii calculator au de ales dintre patru posturi oferite, contabilii trei posturi, iar agentii comerciali din cinci. Tot în domeniul comertului, unde cererea este mare în ultima vreme, mai este nevoie de casieri, lucratori comerciali si vânzatori la Selgros Cash&Carry, Metro Cash&Carry, Euro Media si SC World România. Domeniul hotelurilor si restaurantelor duce, de asemenea, lipsa de personal. Pentru bucatari sunt oferite noua posturi, iar pentru ospatari si ajutori de ospatari nu mai putin de 21 de posturi.

În domeniul constructiilor, forta de munca este saraca. Dulgherii, zidarii sau fierarii-betonisti au sansa de a-si gasi foarte usor un loc de munca în acest domeniu. Pentru cei fara nici o calificare, oferta AJOFM Bihor este de 73 de locuri.

Posturi la Finante

Persoanele care doresc sa lucreze la Directia Generala a Finantelor Publice Bihor pot participa la concursurile din 19 – 20 si 20 – 21 iunie. La primul concurs sunt oferite sase posturi de executie, temporar vacante: de consilier superior clasa I, inspector principal clasa I, inspectori asistenti clasa I (doua posturi), consilier juridic asistent si referent asistent clasa a III-a.

La cel de-al doilea concurs sunt oferite doua posturi publice de executie pe durata nedeterminata: inspector asistent clasa a III-a si referent superior clasa a III-a, precum si un post de sef serviciu. „Anuntul privind locul de desfasurare a concursurilor, precum si conditiile de participare si blibliografia, sunt afisate la sediul DGFP Bihor”, ne-a informat Vasile Farc, purtatorul de cuvânt al Finantelor bihorene.

Birta Dan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !