Locuri de munca vacante în Bihor

Locuri de munca vacante în Bihor
ORADEA – 241 de locuri de munca sunt disponibile în baza de date a AJOFM Bihor în prezent. Dintre acestea, 221 sunt oferite de Agenţia Locală OradeaJoburi

Pentru persoanele cu studii superioare oferta este de 21 de locuri de munca în meserii ca: inginer construcţii. şef coloană auto, consilier, inginer informatician, biolog, consultant management, agent fiscal.

Persoanele cu studi medii sau şcoală profesională au de ales dintre 143 de posturi oferite într-o mare varietate de domenii. Sunt căutaţi asistenţii medicali, şoferii, personalul din domeniul turistic – hotelier, agenţii de vânzări, contabilii, gestionarii, personal în domeniul construcţiilor (zidar, zugrav, vopsitor, instalator, dulgher).

Muncitorii necalificaţi au la dispoziţie  57 de locuri de muncă. În judeţ, Agenţia Locală Aleşd oferă 20 de locuri de muncă.

 

 

 

Bursa

 

Tinerii instituţionalizaţi îşi vor putea găsi un loc de munca la „Bursa locurilor de munca pentru tinerii din sistemul de protecţie a copilului”. Manifestarea va avea loc miercuri, 11 iulie 2007, la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) Bihor, strada Geroge Bariţiu, începând cu ora 9:00. „La această bursă vor participa peste 120 de copii din sistemul de protecţie din judetul Bihor. DGASPC Bihor îi va aduce la bursă pe tinerii din toate centrele noastre şi din locuinţele protejate din tot judeţul. Pe lângă cei care vor absolvi anul acesta, vor participa şi cei care nu au terminat studiile dar vor să îşi găsească un loc de muncă sezonier pe perioada vacanţei.

De asemenea la această bursă vor putea participa şi alţi tineri care au ieşit în anii precedenţi din sistemul de protecţie şi nu au momentan un loc de muncă. Sperăm că în urma acestei acţiuni un număr cât mai mare de tineri să îşi găsească un loc de muncă şi în acest fel să se poată integra cât mai bine în societate”, a declarat Koncsek Vadnai Zita, director executiv al DGASPC Bihor.

Dan Birta

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase