Locuri de munca vacante in judet

Se caută ospătari
Se caută ospătari
Şomerii pot beneficia de cursuri gratuite oferite de căre AJOFM Bihor.

În prezent în baza de date a AJOFM Bihor sunt înregistate ca fiind vacante 295 de locuri de muncă. Marea majoritate a acestora, şi anume 250, sunt la Agenţia Oradea. Printre cele 25 de oferte pentru persoanele cu studii superioare oferite în această săptămână de AJOFM se găsesc: ingineri de diferite specializări, controlor financiar, economist, agent comercial, achizitor., biolog şi inspector resurse umane.

Studii medii

Persoanele cu studii medii sau şcoală profesională au de ales dintr-o gamă destul de variată de locuri de muncă. Astfel, se caută şef echipă, tehnicieni de diferite specializări, controlor calitate, asistent medical, agent cumpărări, secretară, gestionar, barman, ospătar, lucrător comercial. De asemenea agenţii economici au nevoie de fierar betonist, zidar, dulgher, sculer matriţer dar şi montator şi cusătoare.

Muncitorii necalificaţi au şi ei la dispoziţie 76 de locuri de muncă: îngrijitor clădiri, încadatori teren, montarea şi asamblarea pieselor, confecţioneri îmbrăcăminte şi maipulant marfă. În judeţ, sunt disponibile 10 locuri de muncă, la Aleşd, pentru muncitori necalificaţi în confecţii.

La Agenţia Salonta sunt vacante 35 de slujbe. Aici se caută buldoexcavatorist, dulgher, fierar betonist, şofer şi macaragiu.

Şomeri instruiţi

Pentru a veni în întâmpinarea şomerilor, AJOFM Bihor va organiza 14 cursuri de formare profesională pentru această categorie de persoane în perioada iulie – noiembrie 2011.

Cursurile sunt destinate şomerilor indemnizaţi şi neindemnizaţi şi sunt gratuite. De asemenea, se asigură gratuitate la transport de la domiciliu la locul de desfăşurare a cursului sau practicii, precum şi analizele medicale gratuite. La cele 14 cursuri, vor fi cuprinşi 377 de şomeri. Primul curs este cel de operator maşini numerice cu comandă numerică ce se va desfăşura la Oradea pe o perioadă de cinci luni şi are 28 de locuri. Al doilea curs este cel de lucrător în electronică şi automatizări. Cursul are 48 de locuri şi pot participa la el persoanele cu şapte clase.

Alte cursuri sunt cel de bucătar la Oradea – 28 de locuri, de lucrător în comerţ – 28 de locuri, manichiură – pedichiură 20 de locuri, instalator instalaţii tehnico-sanitare 48 de locuri, electrician constructor 28 de locuri şi ospătar – vânzător în unităţi de alimentaţie publică 25 de locuri.

În judeţ, vor fi organizate un curs de tapiţer la Salonta cu 28 de locuri, un curs de lucrător în comerţ, tot la Salonta 28 de locuri, un curs de 20 de locuri pentru bucătari la Aleşd şi un curs de 20 de locuri pentru lucrători în comerţ la Beiuş.

S.Al.

La munca la ferme de porci si vaci in Danemarca

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !