Locuri de munca vacante

2Comentarii
Locuri de munca vacante
ORADEA – Peste 370 de locuri de muncă sunt disponibile în baza de date a AJOFM Bihorîn prezent. Dintre acestea, 363 sunt oferite de Agenţia Locală OradeaJoburi

Persoanele cu studii superioare au de ales dintre zece posturi în meseriile de inginer topograf, programator, director societate comercială, director de marketing, şef-depozit sau inginer.

Pentru persoanele cu studii medii, oferta este de 241 de locuri de muncă în domenii foarte variate. Predomină locurile de muncă în servicii şi contrucţii. Astfel, în domeniul hotelier este nevoie de bucătari, ospătari, ajutor de ospătari, cameriste.

Domeniul comerţului are, de asemenea, nevoie de mână de lucru în meseriile de agent comercial, casier, lucrător comercial, vânzător. Fierarii-betonişti, zidarii, dulgherii, sudorii, lăcătuşii şi şoferii au şi ei de unde alege. Pentru muncitorii necalificaţi, oferta este de  112 locuri de muncă. În judeţ, Agenţia Locală Aleşd oferă zecelocuri de munca.

 

 

 

Bursa Nokia

 Bihorenii care doresc un loc de muncă occidental au ocazia de a-l găsi la „Bursa locurilor de muncă Nokia”, care se va desfăşura la Cluj-Napoca, în 29 iunie 2007. Manifestarea va avea loc la Sala Sporturilor „Horia Demian”, între orele 8:00-18:00. „Oferta este de 500 de locuri de muncă, începând cu muncitori necalificaţi, operatori, tehnicieni, ingineri, specialişti în dezvoltare, specialişti în resurse umane, logistică, administrare şi management”, ne-a informat Daniel Don, director executiv la AJOFM Cluj-Napoca. Acesta a mai adăugat că „bursa” se adresează nu numai locuitorilor judeţului Cluj, ci şi locuitorilor din judeţele învecinate.

Cei interesaţi pot solicita informaţii suplimentare despre „Bursa Nokia” la tel. 0264/595.214 sau 0264/590.227, precum şi prin e-mail: cj_media@ajofm.anofm.ro.

Dan Birta

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor