Locuri de muncă vacante

1Comentariu
Locuri de muncă vacante
În această săptămână, Serviciul de Ambulanţă oferă mai multe posturi spre ocupare.
Oferta locuri de munca

231 de locuri de muncă sunt disponibile în prezent la AJOFM Bihor pentru persoanele interesate. Dintre acestea, 175 de posturi se află la Oradea.

Persoanele cu studii superioare au de ales dintre 22 de locuri de muncă, dintre care 13 sunt oferite de firmele de asigurare. Alte posturi pentru persoanele cu studii superioare se adresează contabililor, inginerilor şi consultanţilor financiari. Serviciul Judeţean de Ambulanţă angajează un economist debutant, un inspector auditor şi un asistent medical debutant.

Oferta pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională conţine 153 de locuri de muncă. Industria uşoară a confecţionării îmbrăcămintei şi încălţămintei pare să-şi revină, în aceste domenii fiind oferite nu mai puţin de 60 de locuri de muncă. De asemenea, în preajma sărbătorilor de iarnă hypermarketurile îşi suplimentează personalul şi angajează pe perioadă determinată casieri şi lucrători comerciali. Din această categorie de persoane, angajatorii mai caută 10 şoferi pe maşină de mare tonaj, tehnicieni, ospătari şi inspectori resurse umane.

Oferte în judeţ

În judeţ, Punctul de lucru Aleşd oferă 26 de locuri de muncă, dintre care 15 pentru muncitori necalificaţi la SC Manfred Euro. Se caută de asemenea sculptor, lăcătuş mecanic şi tâmplar universal. Omniasig oferă câte două posturi în Marghita, Aleşd, Beiuş şi Salonta ca şi reprezentant vânzări. La Salonta mai sunt oferite spre ocupare 25 de locuri de muncă, ca şi inginer, agent contractări achiziţii, şef schimb şi montator subansamble. La Marghita, Serviciul de Ambulanţă angajează un asistent medical debutant.

Simona Albinaru1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor