Locuri de muncă vacante

Multe locuri de muncă în industria uşoară
Multe locuri de muncă în industria uşoară
În această săptămână, Serviciul de Ambulanţă oferă mai multe posturi spre ocupare.

200 de locuri de muncă sunt disponibile în prezent la AJOFM Bihor pentru persoanele interesate. Dintre acestea, 168 de posturi se află la Oradea.

Persoanele cu studii superioare au săptămâna la dispoziţie doar şase locuri de muncă. Din acestă categorie de persoane Serviciul Judeţean de Ambulanţă angajează un economist debutant şi un inspector. Se mai caută inginer, contabil şi doi auditori.

Oferta pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională conţine 146 de locuri de muncă. Industria uşoară a confecţionării îmbrăcămintei şi încălţămintei pare să-şi revină, în aceste domenii fiind oferite nu mai puţin de 75 de locuri de muncă. De asemenea, în preajma sărbătorilor de iarnă hypermarketurile îşi suplimentează personalul şi angajează pe perioadă determinată 33 casieri şi lucrători comerciali. Din această categorie de persoane, angajatorii mai caută recepţioner, ospătar, bucătar şi infirmieră.

În judeţ, Punctul de lucru Aleşd oferă 15 locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la SC Manfred Euro. La Salonta sunt oferite spre ocupare 14 de locuri de muncă, ca şi inginer, montator subansamble şi reglor. La Marghita, Serviciul de Ambulanţă angajează un asistent medical debutant.

Simona Albinaru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !