Loto pentru monumente

1Comentariu
Loto pentru monumente
ORADEA – Începând din 1 mai, jucătorii la Loto, Pariloto, Joker sau Loz în plic vor plăti mai mult cu 2% pentru fiecare bilet jucat. Banii reprezintă taxa de timbru pentru monumentele istorice.

Pe lângă biletul jucat, clienţii loteriilor vor mai primi un bon fiscal ce va cuprinde valoarea biletului jucat, plus taxa de 2%. „Începând cu 1.05.2007, în conformitate cu prevederile Legii nr. 259/2006, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice, Compania Naţională Loteria Română colectează şi virează la Oficiul Naţional al Monumentelor Istorice taxa timbrului monumentelor istorice, în procent de 2% din vânzările realizate din jocuri de noroc”, spune sec un panou afişat în loterii.

Acest lucru, ca de altfel orice taxă, nu este agreat de clienţii agenţiilor Loto. „Şi aşa sunt destul de scumpe biletele. Nu înţeleg de ce nu trag banii aceştia din profitul Loteriei, care este destul de mare”, spune Gavril Bitea, un jucător înfocat la Loto 6 din 49. Unii sunt de părere că această taxă în plus va îndrepta clienţii loteriilor spre casele de pariuri, unde comisioanele sunt mai mici.

Dan Birta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor