Lotus a pierdut pe teren propriu

Lotus Baile Felix nu a reusit sa treaca de vicelidera clasamentului din Seria C 7, UM Timisoara, într-un meci contând pentru etapa a 12-a. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-2 (0-1), prin golurile marcate de Ember ’83 din penalty, respectiv Draghici ‘1 si 79 din penalty.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-2 (0-1), prin golurile marcate de Ember ’83 din penalty, respectiv Draghici ‘1 si 79 din penalty. Oaspetii au deschis scorul în secunda 15, când Draghici a profitat de o nesincronizare a fundasilor centrali de la Lotus si a înscris din careu. Doua minute mai târziu, Selesi a fost aproape de egalare, dar portarul Popovici a aparat providential.

Au urmat apoi ocazii bune pentru timisoreni, ratate de Vasko (trei) si Marisescu, dupa care Letan a trecut pe lânga egalare. În repriza secunda s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, partida animându-se însa în ultimul sfert de ora. În minutul 79, Azoltanei a fost faultat în careu, iar Draghici a transformat penalty-ul. Gazdele au reusit sa reduca din handicap în minutul 83, când Ember a înscris din lovitura de la 11 m. Sansa nu le-a surâs însa bihorenilor în minutul urmator, când sutul lui Madar a trecut putin pe lânga vinclu. Au jucat echipele:


Lotus: Marusca – Brândas, Pavel (’67 Cipau), Budau – Pup (’65 Ember), Todea, Selesi, Anton, Letan – Morna (’71 Madar), Tóth. Antrenor: Lucian Ciocan
UM Timisoara: Popovici – Bilia, Fl. Bar, Marisescu – Purece (’73 Azoltanei), L. Ignea, Vasko, O. Ignea, Costescu – Draghici, Sandru. Antrenor: Octavian Popescu
Cea de-a doua echipa bihoreana din Seria C 7, CF Bihorul Beius, a pierdut dramatic meciul din deplasare cu Gloria CFR Arad, cu scorul de 2-1, printr-un gol primit în ultimul minut de prelungiri.

Gavril Nutiu