Lotus are probleme pe teren propriu

Lotus are probleme pe teren propriu
Victorioasa în meciurile sustinute în deplasare, Lotus are probleme când evolueaza în fata propriilor suporteri. La fel s-a întâmplat cu Auxerre Lugoj si vineri cu timisorenii de la Calor.

Oaspetii au taxat începutul neconcludent al gazdelor si M. Grigore a deschis scorul în minutul 10, printr-o patrundere finalizata cu un sut de la opt metri. Lotus a acuzat socul si în minutul 32 scorul a devenit 0-2. M. Grigore a executat o lovitura libera de la 20 de metri, mingea a lovit bara si a ricosat la Staicu, care a trimis de la sase metri în poarta goala. Abia în minutul 40 gazdele l-au pus la treaba pe portarul Bradau, care a plonjat si a retinut mingea sutata de Morna. Antrenorul Ciocan a reusit sa-si trezeasca elevii la pauza si lucrurile s-au inversat în partea a doua. Dupa o prima repriza modesta, Doru Lazar a renascut în ultimele 45 de minute, fiind cel mai bun jucator al gazdelor.


„Rezultat echitabil”


În minutul 49 a ratat incredibil de la sase metri, dupa care l-a imitat Toth, care a trimis în bara (66). Minutul 76 a adus primul gol al bihorenilor, reusit de Lazar, care a reluat impecabil cu capul o minge centrata din corner de Gabor. Peste trei minute Pup a centrat si Toth a trimis mingea cu capul la vinclu, restabilind egalitatea. Ultimele zece minute Lotus a încercat în zadar o victorie in extremis, greu de realizat, mai ales ca din minutul 82 au evoluat fara Lazar, eliminat fara un motiv clar de arbitrul Kovacs.

Lucian Ciocan a concluzionat la final: „Meciurile de acasa sunt mult mai grele decât cele din deplasare. Un adversar important este propriul nostru teren, pe care se poate juca din ce în ce mai greu. O sa încercam sa omologam terenul de la Sântion, pentru a putea evolua acolo. Le-am spus jucatorilor la 0-2 ca putem reveni, si au reusit printr-o alta prestatie în repriza a doua. Chiar daca pe final puteam câstiga, daca Lazar nu era eliminat usor, consider ca rezultatul este echitabil”.

Teodor Biris