Lotus Center se extinde

Lotus Center se extinde
Până în toamnă, Lotus Center Oradea va avea un nou look şi va atrage noi firme.

De câteva zile, Lotus Center a intrat în şantier. Partea dinspre parcare arată ca după tsunami. Orădenii care au trecut prin zonă se întrebau dacă este vorba despre vreun accident sau altceva. Explicaţii despre ceea ce se întâmplă la Lotus Center am primit de la Beatrice Szuhai, responsabilul de marketing.

„Pentru a veni mai aproape de orădeni, centrul comercial se recreează şi se reorganizează, oferindu-le clienţilor săi spaţii comerciale mai mari, mai prietenoase, cele mai noi mărci de renume care intra din nou, prin intermediul lui, în premieră pe piaţa orădeană şi mai multe variante de petrecere a timpului liber”, ne-a declarat Beatrice Szuhai.

Un look nou la Lotus Oradea

În baza unui proiect al unei firme specializată în desenarea celor mai celebre mall-uri din Europa, Lotus Center Oradea va căpăta un nou look, iar interiorul va fi reorganizat într-o manieră mult mai modernă.

Etajul se va extinde, urmând să găzduiască întregul sector de divertisment şi food. Printre altele, clienţii vor găsi aici şi un cazino, o sală de jocuri, precum şi o spaţioasă sală multifuncţională. Dată fiind cererea tot mai mare din partea clienţilor, împătimiţii bowlingului, vor avea de două ori mai multe piste decât până acum, cea mai reputată companie specializată din Europa amenajând aici nu mai puţin de 12 piste. Tot la etaj va funcţiona partea de alimentatie publică, cuprinzândo vastă gamă de operatori culinari. Astfel, prin relocarea sectorului de food la etaj, în spaţiul de la parter, unde vor rămâne şi câteva cafenele, vor putea fi amenajate noi magazine. „Întreaga investiţie va fi finalizată în toamna acestui an. Aşa că, în curând, clienţii vor vedea o nouă faţă a complexului Lotus Center. Pentru că merită!”, a precizat Beatrice Szuhai.

D.B.

Centrul Comercial Lotus Center Oradea va avea un nou look din toamna

Lotus Center Oradea

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !