Lotus, în căutarea marilor talente

De Crina Dobocan
foto: facebook
foto: facebook
Lotus Center a dat startul unei noi ediţii a concursului de talente „Artist de Bihor”.


Cei care cred în visul lor au şansa de a se lansa în cadrul celei de-a treia ediţii a concursului de talente „Artist de Bihor”, organizat de Lotus Center.

La concurs se pot înscrie toţi cei care au împlinit vârsta de 11 ani şi au un talent, indiferent de domeniul de manifestare (muzică, dans, acrobaţii, jonglerii, contorsonism, magie, imitaţii, dresuri de animale etc.).

Înscrierile la concurs au început pe 1 septembrie şi se vor încheia în ultima zi a acestei luni şi se pot face trimiţând un email la adresa marketing@lotus-center.ro, cu informaţii referitoare la nume, vârstă, număr de contact şi momentul pe care doritorii îl vor prezenta în concurs. Odată înscrişi, organizatorii urmează să-şi contacteze înscrişii pentru a le comunica în care etapă de preselecţii au fost selectaţi.

Perioada de înscrieri va fi urmată de una de preselecţii. Astfel, fiecare concurent care a împlinit vârsta de 11 ani (până la data de 30 septembrie 2015) se va putea prezenta la preselecţii, cu condiţia ca minorii să fie însoţiţi de un părinte sau un tutore.

„Fie că au câştigat deja premii pe diferite scene internaţionale sau abia şi-au descoperit talentul, concursul «Artist de Bihor!», le oferă concurenţilor şansa de a deveni cunoscut şi apreciat, de a-şi dezvolta aptitudinile şi de a arăta publicului larg că sunt cei mai talentaţi artişti bihoreni”, a arătat Beatrice Szuhai, specialist marketing Lotus Center.

Potrivit acesteia, organizatorul preselecţiilor caută oameni cu abilităţi artistice deosebite, punând accent pe originalitate şi creativitate. Juriul va fi alcătuit din Lăcrimioara Deac, Alex Ardelean, Ovi Pop, Teodora Lăzuran şi Amalia Judea.

Preselecţiile vor fi organizate în zilele de 17 şi 24 septembrie şi 1 octombrie, de la ora 19:00, la etajul Lotus Center, semifinalele pe 8 şi 16 octombrie, de la ora 19:00, iar finala va avea loc pe 23 octombrie, tot de la ora 19:00. Cei care doresc să afle detalii suplimentare referitoare la înscrieri sunt invitaţi să acceseze website-ul www.lotus-center.ro sau pe Facebook, la adresa Lotus Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !