Lotus Market a împlinit 3 ani

Lotus Market a împlinit 3 ani
Marti, dupa orele amiezii, la centrul comercial si de diverstisment Lotus Market, muzica si surprizele au fost la ele acasa, deoarece s-au împlinit 3 ani de când complexul si-a deschis portile pentru oradeni si nu numai. Norocosii, aflati între orele 16-19:00 aici, au avut parte de distractie si multe premii.

Sub sloganul „Împlinesti 3 ani de când vii la Lotus Market”, sub cupola magazinului, timp de mai bine de doua ore, organizatorii si-au rasfatat clientii cu momente artistice impresionante.

Muzica si multe premii

Surpriza evenimentului a fost brazilianul Alberto Rodriguez, însotit de trupa de dansatori „Grande Fiesta”. La aparitia acestor figuri exotice, multimea s-a strâns imediat. Cântaretul reusit sa creeze o atmosfera incendiara, astfel ca, atât cei mari cât si cei mici s-au pus pe dansat.

Ritmurile au fost dintre cele mai diverse, încâpând cu latino si terminând cu muzica populara. Distractia a continuat cu diferite concursuri, cel mai apreciat fiind karaoke show. Participantii, indiferent de prestatia avuta au fost rasplatiti cu premii consistente.

De asemenea, nu au lipsit numeroasele promotii, practicate de magazinele din incinta Super Magazinului. Cei care în perioada 2-6 decembrie au facut cumparaturi de minim 50 RON, de la orice magazin din Lotus Market au primit caouri surpriza. Sarbatoarea s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.

Ioana Iuhas

 

 

Taguri: