Loviţi în timp ce împingeau o maşină

Loviţi în timp ce împingeau o maşină
Tinerii oradeni Laura-Ana M. (22 ani) si Daniel D. (18 ani) împingeau sâmbata seara, în jurul orei 22:00, un automobil defect pe strada Clujului din municipiu. Acestia au fost loviti un tanar sofer din cauza neadaptarii la carosabilul umed.

Ghinionul lor a fost ca tânarul oradean Ioan-Cosmin I. (19 ani) nu a adaptat viteza Daciei sale 1310 la conditiile de carosabil umed când a trecut pe lânga ei. Astfel, soferul care avea carnet de conducere de doar câteva luni a pierdut controlul volanului, acrosându-i pe cei doi concitadini.

Cu aceasta ocazie, politistii bihoreni le reamintesc tuturor participantilor la traficul rutier ca anotimpul rece se instaleaza si pe drumurile judetene si ca este necesara, pentru evitarea accidentelor, respectarea întocmai a limitelor de viteza impuse si pregatirea autoturismelor pentru traficul de iarna.

De altfel, tot carosabilul umed si neatentia unui sofer au cauzat si duminica seara o tamponare la intersectia bulevardelor Dacia si Decebal. Din fericire, au avut de suferit doar autoturismele implicate, atât Dacia taxi cât si Volkswagen-ul alegându-se cu avarii în zona farurilor din fata.

Cristian Horgos