LPS Bihorul şi-a premiat performerii

De Gavril Nutiu
Reactualizat la:
LPS Bihorul şi-a premiat performerii
Conform obiceiului, tradiţionala Gală a Liceului cu Program Sportiv Bihorul a constituit o întâlnire de suflet a marii familii a acestei instituţii.

La festivitate au fost prezenţi sportivi, antrenori, actuali şi foşti profesori ai liceului, membrii conducerii, elevi, părinţi, conducători de instituţii şcolare şi sportive, precum şi alţi invitaţi. Gala 2017 a debutat cu un moment de reculegere în memoria fostului Rege Mihai I al României. Manifestarea s-a desfăşurat de altfel într-o atmosferă mai reţinută, adecvată zilelor de doliu pe care le traversează ţara. Sugestiv în acest sens este faptul că gimnastele antrenoarei Alexandra Ille, care au prezentat un splendid moment artistic-sportiv, au purtat echipament de culoare neagră.

Clasamentul celor mai buni sportivi a respectat linia topurilor din anii anteriori. Ca şi altădată, judoul şi-a „tăiat partea leului”, ocupând nu mai puţin de şase din cele zece locuri ale topului. Doar atletismul, baschetul, voleiul şi gimnastica ritmică şi-au putut „strecura” câte un reprezentant în clasamentul anului 2016. Cel mai bun sportiv al sezonului a fost desemnat Vlad Luncan, un judoka de mare perspectivă.

„Am avut un an bun, sigur că putea fi şi mai bun. Generaţiile de sportivi se schimbă în permanenţă, dar iată că noi continuăm să avem performeri de top. Mă bucură rezultatele pe care le avem, ele reprezintă munca sportivilor şi colegilor noştri, antrenori şi profesori. Sperăm într-un sezon viitor rodnic, există premise pentru un an 2018 cu rezultate şi mai bune”, a declarat directorul LPS Bihorul, Dan Matei.

TOP 10 CSŞ LPS BIHORUL 2017

Conducerea liceului a stabilit clasamentul celor mai buni sportivi ai săi din sezonul 2017. Topul se prezintă astfel:

  1. Vlad Luncan (judo), categoria 55 kg, antrenor Aurelian Fleisz

Medaliat cu bronz la CE de juniori I (U 21 de ani), locul 1 la Cupa Europeană de juniori I Paks, locul 2 la Cupa Europeană de juniori I Berlin, locul 3 la Cupa Europeană de juniori I Lignano, participant la CM de juniori I (U 21 de ani) şi la CE de tineret (U 23 de ani), component la Centrului Olimpic de Judo Tineret de la Oradea

  1. Alex George Creţ (judo), categoria 81 kg, antrenor Emil Morar

Locul 3 la Cupa Europeană de juniori II (U 18 ani) Györ, locul 7 la Cupa Europeană de juniori II Ploieşti, campion naţional şcolar la juniori II, campion naţional la juniori III (U 16 ani), campion naţional la judo ne-waza juniori III, locul 3 la CN de judo ne-waza juniori II, locul 3 la CN pentru echipe de juniori II, locul 5 la CN de juniori II, locul 5 la CN pentru echipe de seniori, component al Centrului Olimpic de judo juniori de la Piteşti

  1. Robert Boldiş (judo), categoria 60 kg, antrenor Emil Morar

Participant la Cupa Europeană de juniori II (U 18 ani) Ploieşti, campion naţional şcolar la juniori II, campion naţional la juniori III (U 16 ani), locul 3 la CN de judo ne-waza juniori III, locul 3 la CN pentru echipe de juniori II, locul 5 la CN de judo ne-waza juniori III, locul 5 la CN de juniori II, locul 5 la Cupa României pentru seniori, component al Centrului Olimpic de judo juniori de la Piteşti

  1. Bianca Suciu (judo), categoria +63 kg, antrenoare Olimpia Ianc
  2. Alexandru Popa (judo), categoria 60 kg, antrenor Emil Morar
  3. Luca Abrudan (atletism), săritură în înălţime, antrenori Mariana şi Virgil Preda
  4. Cristian Maier (volei), junior I, antrenor Zoltan Kovacs
  5. David Fodor (judo), cateoria 73 kg, antrenor Emil Morar
  6. Roxana Barna (gimnastică ritmică), antrenoare Alexandra Ille
  7. Vlad Marinău (baschet), component al echipei U 16 ani, antrenor Călin Pop



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !