Luceafărul, mândria Selinei

Reactualizat la:
25Comentarii
Luceafărul, mândria Selinei

 

Primul bloc, care va purta numărul 4, are un regim de înălţime de S+P+10 E, cu 104 apartamente, pe următoarea structură: 36 apartamente cu o cameră, 38 cu 2 camere, 28 cu 3 camere şi două apartamente cu 4 camere.

Proprietarul dezvoltatorului Selina Invest, cunoscutul constructor orădean Beniamin Rus, a pus blocul la dispoziţia mass-media. Călin Roman, directorul Selina, ne-a prezentat un apartament de tip penthouse, amenajat pe două nivele, cu scară interioară, la etajele 9 şi 10. Beneficiind de o terasă imensă, pe care se poate organiza liniştit un meci de tenis, Roman ne-a spus din start că preţul acestuia se adresează doar persoanelor pentru care banii nu contează. Adică un preţ ce merge până spre 300.000 de euro, în funcţie de numărul de metri pătraţi. Blocul beneficiază de patru astfel de apartamente exclusiviste, unul fiind deja vândut iar pe al doilea şi l-a rezervat deja patronul Selina, Beniamin Rus.

1.000 euro/mp.

Preţul cu care vinde SelinaInvest se ridică la 1.000 euro (TVA inclus)/mp. „Din cele 104 de apartamente, în jur de 40 de apartamente sunt gata şi tot cam atâtea sunt contractate sau cu avans”, a arătat Rus. Patronul Selina a ţinut însă să scoată în evidenţă calitatea muncitorilor şi a materialelor folosite. „Sunt apartamente peste media oferită azi în Oradea, atât în ceea ce priveşte spaţiul locativ cât şi în privinţa calităţii execuţiei lucrărilor”, a ţinut să sublinieze Rus. Chestionat cu privire la preţul aparlamentului, constructorulorădean a precizat faptul că acestea „sunt adresate în primul rând celor care nu au nevoie neapărată de un credit pentru a şi le achiziţiona”.

„A venit o doamnă din America şi a cumpărat de la noi două garsoniere cu 75.000 de euro, bani cash. Însă bine-nţeles, pe aceştia bani nu a mai grevat dobânda băncii”, a exemplificat Rus, adăugând că, în prezent, apartamentele sunt adresate către „10-15% din piaţă”. Tot Rus: „Am construit un bloc la un alt nivel decât ce există acum în Oradea. De aici încolo ne este la îndemână să coborâm ştacheta, însă am vrut să fac dovada că pot să lucrez la acest nivel. Pot, de aici încolo, foarte uşor să lucrez cu necalificaţi pentru că nu materialele înseamnă neapărat calitate. Mai e şi manopera. Spre exemplu, am avut probleme la parchet, dacă puţin s-a mişcat parchetul, l-am dat jos. Eu spun că este foarte comod şi pentru Inspecţia în Construcţii şi pentru consultanţi să colaboreze cu o firmă care nu face kitch-uri”.

La parterul blocului vor fi amenajate un salon de înfrumuseţare şi unul de fittnes, precum şi alte spaţii comerciale, a declarat Rus, adăugând că are în vedere amenajarea unei piscine pentru viitorii proprietari.

Chirie devine avans

Selina Invest, dezvoltatorul proiectului imobiliar Cartierul Luceafărul, ia serios în calcul încă o variantă pentru vânzarea apartamentelor. Beniamin Rus a enunţat joi că va da în chirie apartamentele din ansamblul rezidenţial la preţuri comparabile cu cele de pe piaţă, „poate cu 10% mai mult”.Chiriaşii vor avea apoi posibilitatea de a-şi cumpăra apartamentele luate în chirie iar chiria plătită până în acel moment va fi transformată în avans!

De asemenea, a anunţat Rus, cumpărătorii nemulţumiţi de apartamente vor putea să renunţe la imobilele cumpărate într-un an de zile de la cumpărarea lor. Selina le va returna suma cu care le-au cumpărat, a anunţat Rus.

În ceea ce priveşte parteneriatul cu BCR, reprezentanţii Selina au declarat joi că acesta rămâne în vigoare, însă „noile condiţii bancare schimbându-se, clienţii nu mai sunt aşa de eligibili”. Totuşi, constructorul speră ca şi băncile româneşti să coboare dobânzile, după modelul băncilor de afară.

Selina feng-shui

Beniamin Rus a făcut joi un apel către orădenii ce-şi doresc un copil să vină să cumpere în Cartierul Luceafărul. „Construim după regulile feng-shui. La blocul ANL construit de noi a fost cea mai mare rată a fertilităţii. Aşadar, cei care vor copii să vină să cumpere de la Selina!”, a sunat chemarea lui Rus.

Răduleasca, pentru Luceafărul

Vedeta TV Mihaela Rădulescu urmează să participe în această seară la cocktail-ul oferit de către Beniamin Rus, la restaurantul Grand Palace, cu ocazia inaugurării primului bloc din Cartierul Luceafărul.

Călin Corpaş

 

Inaugurează Luceafărul25Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor