Lucescu, eliminat din Cupa Ucrainei

Reactualizat la:
Lucescu, eliminat din Cupa Ucrainei
Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a fost eliminată din optimile de finală ale Cupei Ucrainei de către formaţia Karpatî Lvov. Unicul gol al meciului a fost marcat de brazilianul Batista (75), fost jucător al “minerilor”.

Iata si declaratiile lui Lucescu, dupa meci. “Felicit clubul gazda pentru calificarea în sferturile de finala ale Cupei Ucrainei. Karpatî a fost bine organizata, iar jucatorii foarte determinati. Sahtior a început slab, iar poate acest lucru le-a dat încredere gazdelor”, a spus Lucescu la conferinta de presa.

Tehnicianul român a apreciat ca si “o singura greseala te poate costa înfrângerea, într-un astfel de meci. Am dominat ultima parte a meciului, dar a fost dificil, pentru ca formatia din Lvov s-a aparat bine.”

Lucescu a folosit doi dintre jucatorii români, Flavius Stoican si Razvan Rat (ambii tot meciul): “A fost important pentru noi sa folosim si jucatorii care au evoluat mai putin pâna acum. Multi jucatori de baza au ramas la Donetk, deoarece au resimtit oboseala si ne asteapta meciuri importante. Cu Karpatî am fi câstigat daca jucatorii trimisi pe teren ar fi jucat ca în ultimele 15 minute.”

Dinamo Kiev s-a calificat în sferturile de finala, dupa ce a dispus cu 1-0 de Metalist Harkov.

Rezultate:
Karpatî Lvov – Sahtior Donetk 1-0 (Batista 75)
Dinamo Kiev – Metalist Harkov 1-0 (Milevski 68)
Stal Alcevsk – Metalurg Donetk 1-2 (Fl. Pârvu 6, respectiv, Kosîrin 4, Fl. Pârvu – autogol 86)
Vorskla Poltava – Dnepr Dnepropetrovsk 1-0 (Epureanu 90 penalty)
Gazovik-Skala (D2) – Ilicivet Mariupol 0-1 (Tihmeistruk 39)
Krivbas Krivoi Rog – Tavria Simferopol 2-0 (Gigiadze 12, Korabliovs 60)
Stal Dneprodjerjinsk (D2) – Arsenal Kiev 0-2 (Okoduwa 38, Mizin 55)
Veres Rivne (D2) – Metalurg Zaporoje 2-4 (Deva 62, 71, respectiv, Aristarhov 36, Skembi – penalty 42, Nevmivaka 52, Anjelkovic 59)

Onlinesport.ro