Lucescu si Boloni in grupa Rapidului

Reactualizat la:
Lucescu si Boloni in grupa Rapidului
Pe langa cele doua echipe care joaca la Bucuresti in Cupa UEFA, in grupe sunt implicati si alti romani. Este vorba de Mircea Lucescu si Ladislau Boloni.

Astfel, chiar in grupa G, din care face parte si Rapid (echipa care sta in prima etapa), se joaca in aceasta seara meciurile Sahtar Donetk – PAOK Salonik (ora 19 – in direct la Prima TV) si Rennes – VfB Stuttgart (ora 19,15 – in direct la TV Sport).

Inaintea partidei cu germanii, Boloni se confrunta cu destule probleme de efectiv, el neputindu-se baza pe fundasul marocan Abdeslam Ouaddou si pe suedezii Kim Kallstrom – mijlocas, si Andreas Isaksson – portar, toti trei accidentati.

In celalalt meci al grupei se intilnesc doua formatii cu experienta bogata in Cupa UEFA, Sahtior aflindu-se la a 89-a partida si a 12-a participare consecutiva in aceasta competitie, in timp ce PAOK a acumulat 84 de meciuri si noua prezente la rind.

Tot joi vor mai juca in Cupa UEFA doua formatii care au in componenta fotbalisti romani. Cristi Chivu, incert dupa accidentarea la tendonul lui Ahile, AS Roma jucind pe terenul suedezilor de la Tromso, in timp ce Daniel Pancu si Besiktas primesc vizita englezilor de la Bolton.

Onlinesport.ro