Lucrări de peste un miliard

Cum noul an şcolar este pe cale să înceapă în scurt timp, lucrările de reparaţii la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2 din municipiu se îndreaptă şi ele cu paşi repezi spre finalizare.

Investiţia făcută la această instituţie se ridică la peste un miliard de lei vechi, fonduri investite de către Consiliul Local Reşiţa, iar lucrările sunt executate de angajaţii secţiei de profil a primăriei municipiului.

Începute în data de 26 iunie a.c., lucrările vor fi terminate până în zece septembrie a.c., bobocii şi nu numai, putându-se bucura de condiţii la standarde europene de învăţământ. Cel puţin aşa susţine prof. Marius Şandru, directorul şcolii.

Printre lucrările efectuate, se numără înlocuirea caloriferelor, zugrăvirea completă a holurilor. În ceea ce priveşte sălile de clasă, majoritatea arată foarte bine, prin grija învăţătorilor şi profesorilor, dar şi a elevilor. Tot în cadrul acestei sesiuni de reparaţii, s-au terminat şi schimbarea geamurilor de pe faţada interioară a instituţiei, fiind înlocuite cu geamuri termopane. Şi lucrările de renovare nu se termină aici, modernizarea şcolii, prin oferirea de condiţii bune de învăţământ, este una dintre priorităţile directorului, care este de părere că rezultatele la învăţătură a elevilor sunt oglinda instituţiei.

De asemenea, o parte dintre manualele şcolare, pe care micuţii le vor găsi pe bănci, sunt deja sosite, cealaltă tranşă de manuale urmând să ajungă până la începerea noului an şcolar, în 15 septembrie 2006.

Camelia Giuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !