Lucrări în grafic şi nu prea

1Comentariu
Lucrări în grafic şi nu prea
ORADEA – Lucrările desfăşurate în incinta Universităţii din Oradea sunt în plină desfăşurare, iar dacă unele obiective de investiţii sunt în grafic, altele au rămas în urmă.

Printre lucrările aflate în derulare se regăseşte şi modernizarea reţelei de canalizare şi alimentare cu apă a corpurilor de clădire din campusul Universităţii.

Lucrările la canalizare au rămas în urmă, primul termen de finalizare anunţat de constructor fiind sfârşitul lunii aprilie, dar lucrările au fost oprite de constructor. „Contractul iniţial prevedea că termenul de finalizare poate fi prelungit, astfel am aprobat o prelungire cu două luni a datei de finalizare, dar până la demararea procesului de admitere lucrările vor fi finalizate, constructorul promiţând că va planta şi iarbă pe locul săpăturilor”, anunţă Cornel Antal, rectorul Universităţii.

În grafic
Pe de altă parte obiectivele majore de investiţie, noua bibliotecă şi cele două noi cămine studenţeşti, sunt în grafic cu lucrările de amenajare şi construcţie. „Conform garficului stabilit cu constructoirul lucrările sunt la zi şi avem promisiuni că ambele obiective vor fi finalizate până la toamnă, când dorim să le dăm în folosinţă”, informează Cornel Antal.

În cazul celor două cămine, care vor aduce 402 noi locuri de cazare, la acest moment se lucrează la amenajarea interioară şi utilarea cu gresie şi faianţă. La noua bibliotecă lucrările sunt şi mai avansate, finalizarea acesteia fiind iminentă deoarece amenajarea interioară a intrat pe ultimă sută de metri.

Finalizarea investiţiilor pentru noua bibliotecă şi pentru căminele studenţeşti va ajuta Universitatea din Oradea şi la remedierea deficienţelor constatate de Agenţia Română pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Superior, care a acordat calificativul „grad de încredere limitat” instituţiei orădene.
Valentin Teuca1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor