Lucrări sistate la Teatru

Lucrări sistate la Teatru
Doar la primavara oradenii vor putea sa vada noua fata a Teatrului de Stat. Aceasta dupa ce lucrarile au fost sistate din cauza timpului nefavorabil. Valoarea lucrarii de la institutia de cultura este de trei miliarde de lei.

„Pâna acum au fost decontate lucrari de un miliard de lei vechi, afirma Lucian Silaghi, directorul executiv al Teatrului de Stat Oradea. Am mai fi avut nevoie de înca 15-20 de zile de lucru, dar nu am vrut sa riscam. În mare parte lucrarea a fost executata, acum este vorba de detalii. Trebuie sa se respecte o anumita reteta la materialele cu care se lucreaza”.


Directorul Silaghi spune ca nu exista nici un pericol ca fondurile sa se piarda. „Lucrarile vor începe din nou în luna martie”, adauga directorul Silaghi.

Timp pierdut cu licitatia


Cu toata stradania executantului, nu a putut fi recuperat timpul pierdut cu desemnarea câstigatorului licitatiei. În prima faza licitatia nu a avut loc, fiindca s-a prezentat doar o singura firma. În cea de-a doua faza a fost depasit termenul de desemnare a câstigatorului.


Initial, ambitia directorului Silaghi fusese aceea ca Teatrul de Stat sa-si primeasca în haine noi oaspetii la Festivalul Teatrului Scurt si la sarbatorirea a 50 de ani de la înfiintarea Trupei „Iosif Vulcan”.

Bursasiu Veronica