Lucrări suplimentate pe strada Lipovei

1Comentariu
Amenajări pe strada Lipovei
Amenajări pe strada Lipovei
Primăria Oradea anunţă că va finaliza până la sfârșitul lunii iulie lucrările de modernizare a străzilor Lipovei şi Taberi Geza din cartierul Ioșia.

Lucrările au fost efectuate de firma S.C. Drum Construct SRL și au constat în: săpături, turnare strat balast, strat de piatră spartă, binder, turnare strat de uzură, amenajarea trotuarelor respectiv reabilitarea celor existente. Totodată, pe ambele străzi a fost realizată și canalizarea pluvială și au fost amenajate accesele auto pentru riverani. Pe strada Lipovei, Primăria a amenajat și parcări de-a lungul liniilor de tramvai.

Până la sfârşitul lunii iulie se vor realiza marcajele și vor fi montate indicatoarele rutiere.

Perioada de implementare a lucrărilor a fost de trei luni, iar valoarea de contract a fost de 1.427.663 lei fără TVA pentru strada Lipovei, iar pentru strada Taberi Geza a fost de 928.510 lei fără TVA. Cheltuielile neprevăzute și diverse pentru strada Lipovei au fost de 235.617 lei.

Şi un loc de joacă

Tot în Cartierul Ioşia, dar la capătul dinspre strada O. Densuseanu al străzii Taberi Geza, aflată în curs de modernizare, se va amenaja în perioada următoare un nou loc de joacă. Terenul este în prezent parţial ocupat de o construcţie dezafectată, aparţinând Companiei de Apă, care va fi demolată. Direcţia Tehnică a Primăriei Oradea se va ocupa de transformarea acestui spaţiu într-un loc de joacă, terenul urmând să fie înierbat şi prevăzut cu bănci, coşuri de gunoi.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor