Lucrările din Turnul Primăriei aproape de finalizare

2Comentarii
Lucrările din Turnul Primăriei aproape de finalizare
În data de 30 noiembrie, municipalitatea va face recepţia parţială a lucrărilor realizate în Turnul Primăriei până la cota 33,85, anunţă Primăria la o zi după expirarea termenului din contractul lucrării.

Întrucât lucrările la turn se prelungesc datorită apariţiei unor lucrări suplimentare, deschiderea oficială a Turnului Primăriei se va face la finalizarea acestor lucrări, respectiv la începutul anului următor.

Deoarece lucrările la Turnul Primăriei implică o serie de lucrări de reabilitare, dar şi crearea unei noi terase destinată circuitului turistic la cota 40 (zonă care înainte nu era accesibilă), în executarea lucrărilor au intervenit o serie de schimbări faţă de situaţia iniţială.

Lucrările suplimentare apărute vizează următoarele aspecte:

  • realizarea balconului de la cota 40, 25 a necesitat lucrări suplimentare, care nu aveau cum să fie prevăzute în proiect. Astfel, au fost dispuse următoarele lucrări suplimentare:

– spargerea unor goluri în zidărie pentru amplasarea grinzilor metalice şi a rampelor scărilor metalice;

– repararea zidăriei şi a tencuielilor interioare şi exterioare, montarea pe tot parcursul parapeţilor a unor plăci din piatră naturală;

– montarea unei plase de protecţie pentru efectuarea reparaţiilor de mai sus, impermeabilizarea suprafeţei teraselor circulabile

– curăţirea rosturilor dintre elementele de piatră naturală, reparaţii şi revizuirea prinderilor acestora.

  • Pe parcursul efectuării lucrărilor a fost necesară şi mutarea instalaţiei de paratrăsnet, pentru a proteja circuitul turistic
Termen de predare ratat

Termen de predare ratat

Turnul Primariei, gata intr-o luna

Fac Turnul vizitabil2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor