Lucrările liceenilor la vânzare

Lucrările liceenilor la vânzare
DEVA – Un eveniment ce are ca scop principal susţinerea şi dezvoltarea tinerilor talentaţi ai Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă” – Deva se derulează în perioada 7 – 9 mai 2008, la Casa de Cultură „Drăgan Muntean”.

Este vorba despre deschiderea unei expoziţii cu vânzare de lucrări de artă plastică ale elevilor. Iniţiatorul acţiunii, Asociaţia ATU din Deva, prin vicepreşedintele său, Alexandra Pop, spune că: „scopul lucrativ al asociaţiei este cel de ajutorare a tinerilor şi de aceea a fost organizată expoziţia, în colaborare cu Liceul de Artă devean. Ne-am ales această ţintă pentru că tinerii liceeni artişti au într-adevăr nevoie să-şi achiziţioneze materiale pentru realizarea lucrărilor şi acestea nu sunt deloc ieftine”. În expoziţie expun circa 15 elevi, dintre cei mai talentaţi, în jur de 50 de lucrări executate în mai multe tehnici plastice.

 

Devenii iubitori ai artei pot viziona expoziţia în holul mare al instituţiei de cultură devene, pentru că, în mod sigur îşi vor alege o lucrare de artă. Preţurile acestora sunt cuprinse între 20 şi 100 de lei şi revin în întregime elevilor. Încă de la deschiderea expoziţiei a început şi vânzarea, fiind achiziţionate două lucrări în nici o jumătate de oră! Aceasta este dovada că lucrările elevilor sunt pe gustul devenilor. „Sunt mulţumită că lucrarea mea a fost apreciată iar cu banii pe care i-am obţinut prin munca mea îmi voi cumpăra hârtie şi creioane pentru desen” a spus Otilia Bocaniciu, elevă în clasa a IX- a Plastică, cea care a vândut prima lucrare din expoziţie.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !