Lugojenii ar putea fi scutiti de impozit

De C.E.
Lugojenii ar putea fi scutiti de impozit
Asociaţiile de proprietari din Lugoj sunt chemate la dezbateri. Primarul şi-a propus să iniţieze un proiect care urmează să-i scutească de la plata impozitului timp de şapte ani. Vezi care sunt condiţiile pentru acordarea acestei facilităţi.

Primarul Lugojului intenţionează organizarea unor dezbateri publice cu toate asociaţiile de proprietari din cartierele de blocuri: „Pe lângă cele 70 de blocuri cuprinse în programul de reabilitare termică, intenţionez să iniţiez un proiect de hotărâre care să prevadă scutirea de la plata impozitului, pe o perioadă de şapte ani, pentru proprietarii apartamentelor care execută lucrări de reabilitare termică pe propria cheltuială. Această reducere se va acorda în baza procesului-verbal de recepţie prin care se constată realizarea măsurilor de intervenţie recomandate de către auditorul energetic. Având în vedere prevederile Codului Fiscal şi cele ale Codului de Procedură Fiscală, voi propune acordarea acestei facilităţi începând cu data de 1 ianuarie a anului calendaristic următor celui în care sunt realizate lucrările de reabilitare termică. Practic, aşteptăm să vedem dacă guvernul va aloca în primăvară noi fonduri pentru reabilitarea termică. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, preferăm să scădem încasările la impozite, dacă astfel vom avea în Lugoj blocuri mai eficiente energetic, dar şi mai frumoase” a declarat Francisc Boldea.

Acelaşi proiect urmează să fie extins şi pentru restul imobilelor din oraş, ceea ce ar duce la o îmbunătăţire vizibilă a imaginii municipiului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !