Lukacs a depus memoriu la FRF

1Comentariu
Lukacs a depus memoriu la FRF
ORADEA – FC Bihor a fost înştiinţat de FRF că jucătorul Lukacs Raymond (18 ani) a depus memoriu la Comisia pentru Statutul Jucătorului, solicitând să devină liber de contract. El invocă neplata unor rate contractuale.

Preşedintele Alexandru Toth şi directorul economic Adrian Sabău consideră nejustificată cererea juniorului, aflat sub contract până în 2009 cu FCB. „Nu are nici o şansă să devină jucător liber. Ciudat este că în memoriu solicită să devină jucător liber, nu plata banilor. Îmi pare foarte rău că mulţi copii de valoare ascultă de unele persoane care nu au nici o treabă cu performanţa jucătorilor, doar ţintesc nişte bani nemunciţi.

Dacă era un impresar corect, se putea interesa şi afla că FC Bihor şi-a achitat în totalitate datoriile faţă de jucător”, spune preşedintele Toth. „Lukacs nu avea nici un motiv să depună memoriu. El este plătit chiar în avans faţă de restul jucătorilor. Echipa are plătite salariile până la nivelul lunii septembrie, în timp ce Lukacs a primit înainte vreo 20% din suma cuvenită pe luna octombrie”, a întărit directorul economic Adrian Sabău.

Lukacs este impresariat de Alexandru Sătmăreanu, fostul preşedinte al FC Bihor, care i-ar fi promis că dacă devine jucător liber îl transferă În Germania. Atacantul a lipsit de la ultimul antrenament al echipei de seniori şi nu a participat nici la masa festivă a juniorilor republicani. Staff-ul tehnic i-a făcut referat pentru absenţă nemotivată de la programul echipei, pentru care riscă o amendă de 250 de euro. Ieri, jucătorul nu a putut fi contactat telefonic pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Pe „lista neagră”

FC Bihor se va despărţi în această iarnă de unii jucători ale căror evoluţii nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Astfel, pe lista de transfărări ar urma să ajungă Grigorie Tudor, Vali Miculescu, Adrian Voiculeţ şi Szeles Tibor. De asemenea, portarul Dan Dobre urmează să fie împrumutat la o echipă unde să aibă posibilitatea să apere, iar atacantul Daniel Lupaşcu are şanse minime să-i fie prelungit contractul scadent în 31 ianuarie.

FC Bihor la Tileagd

După patru zile libere, lotul FC Bihor se reuneşte astăzi pentru meciul amical cu divizionara D FC Bihor Tileagd, echipa-satelit a „roş-albaştrilor”. Partida se va disputa de la ora 14 pe terenul din Tileagd. În această săptămână, orădenii vor mai juca două meciuri de verificare, joi cu Debrecen VSC (ora 14) şi sâmbătă cu Crişul Aleşd (ora 11), ambele în deplasare.

Într-o altă ordine de idei, staff-ul tehnic a stabilit în linii mari programul de pregătire a echipei pentru începutul anului viitor. Reunirea lotului este programată pe 8 ianuarie, iar reacomodarea cu efortul se va face până în 13 ianuarie, la Oradea. Partea mai dificilă a programului este în perioada 15 ianuarie – 4 februarie, când sunt planificate două cantonamente legate între ele. Primul, între 15-25 ianuarie, într-o staţiune montană, cel mai probabil la Stâna de Vale, iar al doilea în perioada 25 ianuarie – 4 februarie, la Băile Felix.

Teodor Biris1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor