Lukacs vrea să plece gratis

9Comentarii
Lukacs a vrut să marcheze un autogol clubului
Lukacs a vrut să marcheze un autogol clubului
Golgeterul lui FC Bihor a depus memoriu la FRF pentru rezilierea contractului.

Cel mai bine cotat jucător din lotul lui FC Bihor şi-a pus în gând să plece. Nu oricum, ci gratis! „RaymondLukacs şi-a depus memoriu la FRF  prin care cere rezilierea unilaterală a contractului avut cu FC Bihor. Invocă neplata a 1350 de euro drept prime pentru golurile şi pasele de gol date din 2007 până acum. Pentru că clubul era în pericol să-l piardă, am făcut toate demersurile juridice şi am plătit această sumă”, a dezvăluit preşedintele Ioan Lucian, care era contrariat că un jucător poate avea stipulat în contract primă pentru…pase de gol.

Lucian a spus că jucătorul nu a dat dovadă de fair-play în demersul său. „Sunt de acord ca jucătorii să-şi primească toţi bani din contract, însă Raymond nu ne-a atenţionat, de când am venit la club, că ar avea această restanţă. Nu vreau să cred că a fost influenţat de impresarul său. Interesant este că memoriul a fost depus la FRF vineri 4 decembrie, în ultima zi de lucru a săptămânii, iar luni dimineaţa am primit înştiinţarea că marţi trebuie să ne prezentăm la comisia de judecată. Este un caz care m-a şocat”.

Preşedintele clubului a adăugat că nu vrea să blocheze ascensiunea nici unui jucător din lot şi că în cazul în care „există o ofertă bună pentru club şi jucător, sunt dispus la discuţii”.

Lukacs este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători bihoreni, având un salariu de bază de 1.700 de euro pe lună, care a fost diminuat pentru acest tur de campionat cu 20%. În acest tur de campionat, atacantul a punctat de şapte ori.

AGA s-a amânat

Luni, la ora 14, era programată Adunarea Generală a Asociaţilor a CS FC Bihor pentru a analiza rapoartele de activitate a preşedintelui şi a staff-ului tehnic. Şedinţa nu a mai avut loc din lipsă de membri. Singurul care a ajuns la club a fost Daniel Negrean, restul anunţând telefonic că sunt reţinuţi de alte probleme. Era şi greu de crezut că oamenii politici care alcătuiesc AGA îşi vor face timp de FC Bihor după tumultoasa şi epuizanta noapte de după alegerile prezidenţiale.

Înt-o altă ordine de idei, preşedintele Ioan Lucian a afirmat că „la Râmnicu Vâlcea s-a născut viitoarea echipă a FC Bihor, bazată pe un nucleu de 7-8 jucători ai noştri. Practic, mieluşeii din meciul ci Dacia Mioveni s-au transformat în berbecuţi la Vâlcea. Îmi voi da silinţa ca acest grup să rămână. Prefer să merg pe mâna acestor tineri, lângă care dorim să implantăm câţiva titulari. Regretul meu e că decizia de a miza pe tineri nu am luat-o de la început”.

Super-optimist, Ioan Lucian a dat asigurări că echipa nu va avea probleme cu retrogradarea şi că va termina în prima jumătate a clasamentului: „O spun clar, nici cum nu se poate pica în acest sezon”.

Teodor Biriş

CSM Râmnicu Vâlcea – FC Bihor 1-1

Ovidiu Lazăr şi-a anunţat demisia

Începe evaluarea la CCJ

 9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor